Din Sko - min svaghed

Juleshopping-tanker

Den første nattefrost ramte Odense, og jeg har fået købt alle mine gaver! Her er nogle tanker, rangerende fra de ganske normale til dybt mærkelige, der gik gennem hovedet på mig, da jeg var ude på juleshopping her i weekenden.
“Jeg håber virkelig, at den læbestift er til hans søster og ikke til hans kæreste – eller endnu værre, ham selv! Yikes.”
– Tanke, der slog mig, da jeg stod bag en lækker fyr i køen i Magasin.

“Hvad gør han af hestepærerne? Ligger de så bare på gågaden? Hvis hundeejere skal samle op efter deres hunde, skal han da også samle op! Note to self: Hold øjnene åbne, du må for alt i verden ikke trampe i en hestepære!”
– Tænkt, da den hestetrukne vogn passerede mig for tredje gang på gågaden i Odense. Senere så jeg en dynge hestemøg ligge lige midt på gågaden, og det så ud som om, nogen havde trådt på det – ydrk.

“Du må IKKE stirre, du må IKKE stirre! Skal jeg stalke ham? Kan man bede om autograf og billede? IKKE stirre…Nu passerer han mig. FUCK! Han kan se, at jeg stirrer. Nu er han gået forbi, skal jeg vende mig om og følge efter? Øv, der forsvandt han i folkemængden. Du skulle have stalket ham, skulle du.”
– Tænkt, da jeg så Søren fra the Kissaway Trail i Rosengårdcenteret, men han er vel hjemme i Odense til jul, så helt vildt er det måske ikke. Men han er nu ret lækker – og ja, jeg har en ting for musikere…(men hvem har ikke det?). Billederne nedenunder er fra sidst the Kissaway Trail var i Odense for at spille, jeg glæder mig allerede til at se dem igen i februar.
“Aldrig har jeg set så mange mænd i en lingeri-forretning på én gang.”
– Tanke, da jeg gik forbi Change i Rosengårdscenteret.

“Jeg er total Pretty Woman, dér!”
– Lidt for selvhøjtidelig tanke om mig selv, der spadserer ned af gågaden belæsset med poser.

“Den kommer sikkert på udsalg efter jul. Typiskt!”
– Tanke, når jeg har købt en alt for dyr gave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din Sko - min svaghed