Grå/hvide-outfits

Inspireret af Luca Luca’s pre-fall 08-kollektion gik jeg legede med tanken om et rent gråt/hvidt outfit. Og selvom garderoben ikke byder på meget af de aller, allerlyseste nuancer af grå, så har jeg alligevel fået stykker nogle outfits sammen. Ok, mange af dem ville jeg nok ikke vove mig ud af døren i, men det er nu sjovt bare at lege dress-up foran spejlet. Tricket er at blande nogle forskellige materialer som jersey, lak, strik og metallics – desuden synes jeg, at farvekombinationen grå/hvid fungerer bedst med et mønstret stykke tøj i outfittet, fremfor at det kun består af farveblokke.

2 kommentarer

  • tinetush

    Ah Maria, det ser skønt ud. ! Jes er specielt vild med de sidste 2 outfits… Personligt er jeg nok mest til farveblokke :pUh og jeg er vild med din skorte-kjole i det andet outfit.. !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Tak, tak. Er selv rigtig glad for skjorte-kjolen. Jeg går bare ikke så tit i den, fordi jeg er for doven til at vaske og stryge den :/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig det med seler