Grå/hvide-outfits

Januar = eksamen = ARGH!

Jeg håber, at alle er kommet godt ind i det nye år. Januar er lig med eksamener for mit vedkommende. Det betyder, at jeg muligvis ikke vil få så meget tid til at blogge. Jeg vil forsøge stadig at få postet en gang om dagen, men hvis det ikke sker, så ved i hvorfor: Jeg sidder og pukler med radioklipning, besværlige kilder og flere hundrede siders læsning i socialøkonomi og international politik – yikes.

Så nytårsaften var lige sidste chance for at give den gas i et stykke tid. Jeg håber, at I havde det ligeså sjovt og hyggeligt, som jeg havde det.
Woah, det ligner lidt, at jeg sover på billedet – men det var nærmere det modsatte. Idag er jeg dog mega-træt…og så begynder radio-eksamen i morgen! Dem der har tilrettelagt min eksamensplan er onde, onde mennesker!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå/hvide-outfits