Shop-stop, narj...

Pre-fall, pre-fall, pre-fall

Næste for skud i pre-fall-rækken er Chloé, Louis Vuitton og Nina Ricci.
Hos Chloé har designer Paulo Melim Andersson blødt op for det mere hårde, grafiske look fra de tidligere sæsoner og er gået over i et blødere 70’er look. Blomstrede kjoler i lag-på-lag med strik, pels eller fløjsjakke. Jeg er vild med de farvede platformsstøvler med peeptoe og stropper.
Louis Vuitton-kollektionen var ikke vildt imponerende for mig. Dog kunne jeg godt lide de draperede toppe og kjoler. Men hvad sker der lige for benvarmerne?
Nina Ricci’s kollektion får mig til at ville springe sommeren over og starte ved tidligt efterår. Olivier Theyskens gør det rigtig godt for Nina Ricci-huset. Den farvegraduerede kjole i det grove stof og i efterårsfarver, store, grove striktørklæder, florlette blomstrede kjoler med en grå cardigan over (har forresten stadig ikke fundet en perfekt grovstrikket, grå cardigan!) og silkekjolerne, der nærmest smyger sig om kroppen – jeg vil have/bliver inspireret af det hele!
(billeder fra style.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop-stop, narj...