Mode Med Mere - nu med chili

Tennis

Ja, det meste af Danmark går nok amok over vores finaleplads i EM i håndbold – det var også en fantastisk kamp! Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været den store fan af håndbold, men min entusiasme er ligesom steget i takt med jo længere vi nåede i EM.
Min helt store sportsglæde lige nu er dog tennis, hvor der lige nu er Australian Open – desværre står det lidt i skyggen af EM. Og selvom min favorit, Roger Federer, er røget ud, så skal jeg da se mændenes finale i morgen. Og hvis I ikke sætter så meget pris på tennis, som jeg gør, så kan I forhåbentligt sætte pris på dette Hermés silketørklæde med tennis-tema – for hvem kan ikke sætte pris på et Hermés-tørklæde?!
(billede fra elleuk.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mode Med Mere - nu med chili