CPH FW: annhagen, Baum und Pferdgarten, Bruuns Bazaar og Designer's Remix Collection aw08

Velcro

barbara bui, velcro, højhælede sko, Mode Med MereVelcro på sko forbinder jeg med dengang, jeg endnu ikke havde lært at binde mine egne snørebånd. Men nu når jeg tænker over det, så er det jo ikke kun forbeholdt for børn, det er jo i og for sig skidesmart! Ikke noget med at fumle med spænder og snørebånd. Derfor synes jeg, at disse sko fra Barbara Bui er rigtig flotte. De har en chunky hæl, platform, så man bliver 11 cm højere (og sådan en bette tøs som mig har brug for al den hjælp, hun kan få!) – og så lukkes de med velcro!

(billeder fra MrsH)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH FW: annhagen, Baum und Pferdgarten, Bruuns Bazaar og Designer's Remix Collection aw08