Uniformsjakken

Gladiator på tå

Gladiatorsandaler er vel nærmest blevet en klassiker, når det kommer til sommerfodtøj. Jeg føler i hvert fald, at jeg gentager mig selv, hvis jeg siger: “Gladiatorsandaler bliver hotte til sommer”. For jeg siger det hver sommer, så nu vil jeg ikke sige det mere. Klassiker eller trend, så er det først nu, jeg har taget dem til mig. Min søster har rigtig mange fine gladiatorsandaler, mens jeg købte mit første par i form af de Etro-inspirerede gladiatorsandaler med nitter. Og jeg tror ikke, det bliver mit sidste par! Men en bette pige som mig leder altid efter måder at tilføje centimeter til højden, så jeg faldt jo straks for Burberry Prorsums gladiator wedges. Og så greb det ligesom om sig. Ind på eBay og taste “gladiator wedge” og så håbe på at falde over et flot og billigt par, så konceptet kan afprøves.
Way out of my league, men SÅ labre, er disse gladiator wedges fra Balenciaga. Hvad er det med gladiatorsandaler og nitter? NICE!!!
Steve Madden byder på nogle rigtigt labre par med espadrillesål, som bare er super behagelige at gå i, selvom de er høje. Jeg er især vild med parret yderst til venstre, men de var ikke i min størrelse 🙁 (så linker lige, hvis andre skulle være interesserede 😉 ) Parret fra Miss Sixty, som fås hos ASOS, minder en del om de nittede fra Balenciaga, men de er stadig for dyre. Nine West’s version minder også rigtigt meget om Balenciagas, men de passer heller ikke rigtigt til min pengepung, selvom de nok ville passe fint på fødderne 😉 Bianco byder på en mere enkel og lavere version, men jeg foretrækker nok lidt flere remme og mere råhed.
Det sidste par, som jeg DESVÆRRE ikke aner, hvor er fra, har jeg set hos Facehunter – det er drømmesandalerne.
Så det endte med at blive disse sandaler på eBay. De har tilpas mange remme og nitter til min smag, og så har de korkhæl, for jeg synes tit at en træhæl bliver for tung. Hvis det ikke kan blive en espadrillehæl, så er korkhæl et lige så luftigt alternativ. Og bedst af alt – så var de billige. Halleluja for eBay, der altid kan tilfredsstile mine pludselige modebesættelser.
(billeder fra eBay, Steve Madden, Nine West, ASOS, Facehunter)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uniformsjakken