Luksus vs. budget: Pastelhæle og krydsrem

Sandal-jalousi

I kender det sikkert også: Ens søster, mor eller veninde har et par sko, en taske eller kjole, der simpelthen er ovenud skøn, og man kan ikke lade være med at blive en smule jaloux. Ikke misundelig, for man under jo ejermanden de skønne ting, hun har. Det er mere en følelse, hvor en stemme inden i én siger: “Jeg vil os’ ha’!”
Det er præcis den følelse, jeg har, når jeg ser disse skønne sandaler. De sorte er min mors og de røde er min søsters fra H&M. De er begge i gladiatorstil, som jeg jo er begyndt at tage til mig. Min mors har endda kilehæl, så jeg kan blive gladiator på tå. Jeg vil os’ ha’!

Har I nogensinde haft garderobe-jalousi?

4 kommentarer

 • Anonymous

  årh, hvor er de fine, de røde fra h&m. jeg er forelsket. er de af nyere dato? og kan de fås her i odense? haha, jeg er helt hooked nu. ;p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, de er superfine 🙂 De er helt nykøbte, min søster købte dem, da hun var i Schweiz for to uger siden.Jeg har set dem på en mannequin-dukke i H&M i Rosengårdscentret, men der var ikke nogle par i forretningen. Jeg ved ikke, om de er kommet nede i byen./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har et jalousitrip på min venindes klædeskab, alt i Acne Jeans og Marc Jacobs, og 7 Marc Jacobs tasker.. If only if only..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ^Det lyder godt nok også som en lækker garderobe! Bliver selv helt jaloux… ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Pastelhæle og krydsrem