Cheap Monday - lidt for cheap?

Uniformsjakken

Da jeg så disse uniformsjakker i rød og navy hos Topshop, fik jeg en ustyrlig lyst til at høre The Strokes igen. Jeg blev ført tilbage til de glade teenagedage, hvor jeg sukkede over Nick, Julian og Fab, mens jeg brokkede mig over, at der ikke fandtes nogle fyre i min omgangskreds med sådan en ultracool tøjstil som de hippe New Yorkeres. Jeg kan huske, at der var alenlange indlæg på The Strokes’ message board om, hvordan man kunne få fingre i en uniformsjakke, der lignede Julians (det er ham i midten af collagen). eBay blev gennemsøgt, men der blev aldrig fundet en jakke i størrelse mini-Maria.
Men årene er gået. “First Impressions of Earth” (The Strokes’ seneste cd) fik mig virkelig til at tænke “Is This It”? (The Strokes’ geniale debutalbum), og min stil har bevæget sig væk fra hipster-looket (hmm, måske mest mig egen, men ikke min smag i fyre!).
Uniformsjakkerne fik dog alle de gode Strokes-minder frem, og dybt inde i min inspirationsmappe på computeren lå der da stadig en mappe med Facehunter-billeder af cool hipsters i uniformsjakke, så på et eller andet plan er der vel stadig et ønske om en uniformsjakke…“When we was young, oh man did we have fun…always, always…”
(billeder fra Facehunter, thestrokesfan.com og topshop)

2 kommentarer

  • stupidcupcake

    Jeg tror nu også Libertines (Pete især) har haft sin indflydelse på “Hipster Uniforms trenden”. Men jeg syntes nu også de er ganske tiltrækkende, og ingen tvivl om at jeg skal prøve den blå når jeg kommer i topshop næste gang!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Det tror jeg, du har ret i 🙂 Men mit hjerte er evigt tabt til The Strokes af alle bands i “the” bands-bølgen…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap Monday - lidt for cheap?