Parcelhus-peace

Fifi Lapin og Frowie

Nogle gange er de simple koncepter de bedste! Under mit tv-semester havde vi et forløb om konceptudvikling med Nordisk Film, og da opdagede jeg, hvor svært det er at udvikle et koncept, der holder. Vi sad alle og kom med vilde idéer til quiz-shows og realityprogrammer i håbet om at finde på det næste “Vild Med Dans” – det er ikke nemt!

Det geniale ved koncepter er, at der altid nogle faste rammer, som vi kender, og det er det, der får os til at vende tilbage igen og igen. Sådan er det for ekspempel med ANTM.

Et koncept, jeg virkelig er vild med, er mode-bloggeres små tegnede figurer, der er så søde og moderigtige, at jeg ikke kan lade være med at smile og sukke “Nåårh!”, når der kommer et nyt indlæg med dem.

Fifi Lapin er en rig, lille kanin, der altid er med på den seneste trend (Bloggerella har været så heldig at få fat i en originaltegning!), mens Frowie (som kan findes hos Miss at la Playa) er en lille hund, der altid sidder på første række til de store shows og er med til photo shoots med de kendte modeller.

Som I kan se på billedet er de begge vilde med Balenciagas ss08-kollektion!

(billeder fra Fifi Lapin og Miss at la Playa)

3 kommentarer

  • ~Sine~

    Sikke en fin idé med små modemaskotter 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, det er nemlig en super idé! Jeg tror bare at mine egne tegne-evner ikke er værd at flashe…men man skal aldrig sige aldrig!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss at la Playa

    thanks a lot for mentioning Frowie! I’m glad you like it 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parcelhus-peace