Lanvin x Acne

Frynser fra Botkier

Hvis Botkier’s Morgan Satchel ikke havde frynser, så ville det være en pæn, klassisk taske. Men med frynser så er den lidt mere trend-baseret. Det er ikke fordi, jeg synes det er dårligt, men hvis jeg skulle give 4500 kroner for en taske, så ville jeg foretrække, at den var klassisk frem for trendy.

Hvad siger I, når det kommer til tasker: Klassisk eller trendy?

(billeder fra my-wardrobe)

9 kommentarer

 • Sofie F.

  Hvis jeg havde pengene,så kunne jeg godt finde på at købe en trendy. Meeen med min lille indkomst, ville det blive en stor investering at løbe så dyr en taske. Derfor tror jeg, at det ville blive en klassisk, så den kunne bruges igen sæson efter sæson (:*Det er forøvrigt ret fedt med din “sky of labels” :D//Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har 2 dyre tasker; En Marc Jacobs og en Bruuns Bazar. De er begge helt klassiske og nedtonede i farverne. Og så har jeg nok 10 andre, fra genbrug, H&M etc. -og sådan kan jeg bedst lide det, for som du skriver er det altså mange penge for en sommertrend… (men flotte er de jo!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @sofie f.: Sådan tror jeg også, mit ræsonnement ville lyde – men desværre svømmer jeg heller ikke i penge 😉 Og jeg er glad for, at du kan lide min labels-sky 🙂 Er også selv glad for den…Jeg kan se, at jeg får flere page-loads, men jeg ved ikke, om det er pga. den?@signe: Vil give dig helt ret! Og det lyder som en meget fornuftig løsning mht. til dyrere klassikere og billigere trend-tasker./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Men som Sofie skriver, så er det jo et spørgsmål om økonomi. Ville da gerne købe de dyreste trendtasker… :-)Jeg vil forresten lige spørge dig om noget andet. Min far er for nylig flyttet til Odense, og jeg tænker om der ikke findes en hjemmeside a la aok.dk, hvor man kan følge med i kultur, shopping, museer, madnyt etc.? jeg synes ikke jeg kan finde noget, og nu kommer jeg jo til at hænge en del ud i byen, når jeg besøger min far…Smil Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Signe, Desværre er der ikke noget, der kommer op på siden af aok.dk, når det kommer til Odense…Det tætteste, du kommer på, er fyn.dk eller kultunaut.dk – men det er ikke engang det helt vilde :(Hvis der er andre odenseanere, der er klogere på det punkt, må de gerne lægge en kommentar ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  jeg ville sige at når den koster 4500 kr. vil jeg helt klart helst bruge de på en klassisk taske, men hvis jeg havde mange penge ville jeg jo have alle de trendy tasker jeg kunne få fingrene i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Jeg har en tendens til at gå for klassikere når det kommer til faconen på de dyrere tasker. Men ikke altid i de helt klassiske farver. Har fx. en turkis Balenciaga som jeg er utrolig glad for, fordi den giver et farvepift til tøjet.Det eneste med farverne er dog at de alle matcher de gennemgående passer ind i garderoben. Faktisk er de farvede tasker dem jeg er blevet gladest for i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er da ærgerligt… Men tak alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Nord

  Hvad end der falder mig ind. I frynsernes tilfælge ville jeg sagtens kunne spendere i Pradas eller Botkier, frem for H&M’s udgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lanvin x Acne