Puha...

MAC Fluidline “Blacktrack”

Som jeg gav udtryk for i mit tidligere indlæg, så er jeg virkelig blevet vild med at lægge eyeliner ala Alexa Chung. Og selvom jeg er glad for min pencil eyeliner fra Lancome, så tror jeg, at resultatet bliver mere optimalt med en flydende eyeliner. Sådan noget stads lyder dog som et værre rod for en make up-novice som mig, så før jeg går ud og bruger en formue på alle mulige produkter, så tænkte jeg, at lidt research var på sin plads.

Efter at have nærlæst Alexa Chung-tråden på the Fashion Spot er jeg nået frem til to produkter: Chanels Automatic Liquid Eyeliner i Noir Black og MACs Fluidline i Blacktrack.
Nu har jeg aldrig lagt skjul på, at jeg er en MAC-pige med hang til MAC-attacks, så jeg undersøgte sagen nærmere, og næste gang jeg er ved min MAC-stand, skal jeg have MACs Fluidline i Blacktrack og en pensel nummer 266.

Her er youtube-videoerne, der fik mig solgt:

Brugeren eyelovemac har forresten rigtig mange brugbare (og købelystvækkende!) videoer. Hun er asiat ligesom mig, så jeg vil helt sikkert kunne bruge nogle af hendes tips. Jeg vil i hvert fald bruge resten af aftenen på at pløje mig igennem hendes videoer!

Har I ellers nogle gode eyelinere, I vil dele?

(billeder fra maccosmetics.co.uk)

14 kommentarer

 • Heidi

  jeg har prøvet mange forskellige flydende eyeliner, fordi jeg kun kan lide de flydende, den jeg synes bedst om er den fra Gosh. Jeg ligger lige et billede ind af den på min blog ;)Den er let at “forme” med og hvis det bliver for tykt bruger jeg bare en vatpind, men det er også let for mig fordi jeg ikke bruger øjenskygge, og hvis jeg endelig bruger øjenskygge ligger jeg bare lidt bag efter eyelineren. men synes også den er rigtig god til at holde. jeg plejer at tage den på om morgenen kl. halv 8 og den er stadig fin selv om jeg nogen gange kommer til at sove med den på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Heidi,Det ville være super med et billede af Gosh’en på din blog 🙂 Er helt blank på flydende eyeliner-området, så ethvert input bliver budt velkommen med taknemlighed :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Nu har jeg lige lavet et lille indlæg om hvilken make-up jeg bruger den bliver nok lidt længere på et tidspunkt. men disse ting er dem jeg slet ikke kan udvære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Wow, det var hurtigt 🙂 Vil straks klikke hen og kigge!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  hehe jamen jeg er jo hurtig, men har også gået og tænkt over jeg skulle have det lavet 🙂 har lige lavet et nyt indlæg for glemte jo min aller ynglings ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  hehe jamen jeg er jo hurtig, men har også gået og tænkt over jeg skulle have det lavet 🙂 har lige lavet et nyt indlæg for glemte jo min aller ynglings ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej, hvor sjovt. Den blå bøtte har jeg næsten også lige købt, fordi jeg bloggede om den :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Sikke et skønt indlæg 🙂 Asiaten kommer jo virkelig med nogle fantastiske tips! Jeg sidder også og kigger hendes videoer i gennem. Hun er meget dygtig. Selv er jeg også blank på flydene eyeliner-området, men nu har jeg lidt ideer om hvilke jeg vil købe 🙂 Tak..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  nå ja den har jeg da egentlig set :)Den er nærmest histories for mig har altid brugt den creme og vil sikkert altid bruge den :)den hjælper ikke kun mod huden fx. hvis du har tørre læber så smør et tykt lag nivea creme oven på læberne og sov med det på og næste morgen er dine læber helt normale igen 🙂 vidunderlige creme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ pernille: Det var da så lidt – er også blevet helt hooked på at se make up-videoer på youtube…@ heidi: Jeg bruger mest min Nivea-creme, når der er tør hud krise og mine andre cremer ikke slår til. Men jeg vil da helt sikkert prøve dit tip med at bruge den på læberne :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsessens Mor

  Lige præcis på flydende-eye-liner-området vil jeg sige: Bare køb billigt! Jeg har prøvet lidt forskelligt (dog ingen helt dyre) og synes alle er lige gode. Jeg købte en der fungerer upåklageligt på hm.com/dk forleden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har den fra Chanel, og min personlige mening er, at det er verdens bedste! Den er superlet at bruge og den holder godt; jeg kan virkelig varmt varmt anbefale den. Og jeg sværger ellers tit til billig make-up, men her må jeg skeje ud, for den er superb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Mette,Det lyder rigtig godt. Ku’ være jeg skulle investere i den også, når finanserne er til det så :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] eyeliner-inspiration var Alexa Chung, der altid markede sine smukke øjne med et flik eyeliner. Min research ledte mig frem til, at jeg skulle investere i MACs Fluidline i farven Blacktrack, som e…. Jeg har mistanke om, at min ringe motorik ville fejle gevaldigt med en flydende eyeliner og en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puha...