Fierceness fra Ellos

2900 Shopping-ness

Igen oplevede jeg shopping-fænomen nummer 1, da jeg tog en tur i Waterfront efter arbejde: Når jeg absolut ingen penge har, så bugner forretningerne af ting jeg bare MÅ eje. Det omvendte er selvfølgelig, at der er absolut ingenting i forretningerne, når kontoen ser sund ud.

Ja, for selvom jeg i går døbte Waterfront verdens kedeligste shoppingcenter, så betyder det jo ikke, at man ikke kan købe nogle fine ting der! Selvom H&M’eren er lille (den har ikke engang Divided!), så er den ryddelig og absolut ingen kø foran prøverummene, og de fine ting bliver ikke revet af hylderne sådan lige med det samme. Netto’en overfor er også relativt ryddelig…

Til godterne: Jeg fik mig denne fine tweed-jakke (som Charlotte D og This World Tonight også har). Perfekt til bare at smide over jeans og tank top i stedet for den sædvanlige cardigan. Når det bliver koldere bliver den cool og casual med et stort tørklæde.
Og så den skønneste sorte kjole, som bare er MIG. Jeg elsker, elsker, elsker hjerte-udskæring, eller sweetheart neckline som det så charmerende hedder på engelsk. Derfor flåede jeg den til mig, da jeg så denne sorte kjole med gennemsigtigt bærestykke. I looooove!
Den skal nok luftes til min venindes fødselsdagsfest i Odense denne lørdag. Nu mangler jeg bare at købe en gave og en billet tur/retur…Se! Når jeg ingen penge har, så skal jeg købe alt muligt!

13 kommentarer

 • Anne Sofie

  Hvor er den kjole fin! Den klæder dig også rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak 🙂 Jeg er også superglad for, at jeg faldt over den./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Damkjaer

  Jeg er helt enig med Anne Sofie, hvor der den sød!Hvilket af H&Ms mærker er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mila

  Wow, you look really awesome!!Love your blog, it’s great!Would you like to exchange links?Just meave me a message on my blog…Thanks!Hope you have a great week…:) Mila.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ amalie: Tak 🙂 Kjolen er fra det helt almindelige “sorte mærke”…ved ikke, hvad det hedder – men forhåbentlig ved du, hvad jeg mener ;)@ mila: Thank you for your lovely comment. Of course we can exchange links…I’m gonna leave a comment on your blog i a minute.Thanks for stopping by :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  SNYD SNYD SNYD!Jeg så den samme jakke og det er ikke løgn når jeg siger, at jeg har ønsket mig sådan en i MEGET lang tid. Men den var der ikke i min størrelse og så havde jeg “kun” 300 kr på kontoen, så hvis den havde været der i min størrelse, havde jeg ikke kunne købe den…Jeg er kun en anelse misundeligSophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Øv, det er jeg ked af at høre, men jeg håber du falder over den på et tidspunkt :)Jeg fik også den sidste i forretningen – og så var jeg så heldig, at det var i min str. 34. Jeg havde så heller ikke så mange penge på kontoen, men jeg trøster mig selv med, at det snart er lønningstid!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nej, hvor er den sorte kjole altså bare flot!! Og skoene med – hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak :)Skoene har jeg købt på eBay. Du kan se nærmere på dem her./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil bare sige at jeg elskerkjolen, bliver nødt til at smutte i h&m og finde den. mon de stadig har den?By the way, jeg har selv jakken. og jeg købte den for 2 uger siden, og der havde de den i alle størrelser. Det var i Århus, så tag et kig der sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Cecilie,Jeg ved ikke, om man stadig kan få kjolen i forretningerne. Men den er i webshoppen, dog kun i de større størrelser./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  hvilke sider siger du man kan finde kjolen på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Cecilie,Du kan finde kjolen under "Kjoler" på side nummer 2. Den er lidt svær at spotte, for den er gemt godt væk under en grøn cardigan og med grønne strømpebukser…Den er der i str. 40, 42 og 44. Jeg så også en hel masse i den store H&M på strøget i sidste uge, så den burde stadig være til at finde i forretningerne :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fierceness fra Ellos