Hvor godt kender din MP3-afspiller dig? II

Red Hot

I dag begynder min søster på introdagene til sit nye studie, medicin. Det er overvældende, nervepirrende og fantastisk at begynde på uni: Falder man nu ordentligt til? Får man nogle gode venner? Vil man kunne klare arbejdsbyrden? Alle spørgsmålene kværner rundt i hovedet, mens sommerfuglene flagrer i maven. Min erfaring er dog, at det hele nok skal løse sig på en eller anden led, man behøver ikke at “try too hard” eller forcere begivenhedernes gang.

Ret hurtigt kommer rutinen, og når de værste tømmermænd fra rusturen har lagt sig, så finder man ud af, hvordan studiet er strikket sammen, og hvordan man bedst selv strukturerer sin tid. Hvad angår venner, så skal man vel bare holde øjne, ører og sind åbent over for alle de nye mennesker man møder. Husk, at I alle er i samme båd, og at I alle sammen nok ikke kender nogen på det nye studie, så når man møder nogen, man klikker med, så er den der nok. Nogle af mine bedste veninder har jeg fra uni 🙂

Så dette indlæg er dedikeret til min søster, der som sagt begynder på et helt ny kapitel i sit liv. Hun skal møde op på uni i en rød overdel, hvilket jeg synes er lidt mærkværdigt! Måske fordi jeg ikke er så meget til rødt tøj, jeg føler det suger al farven ud af mig…Men jeg faldt over denne editorial fra september-nummeret af US Harper’s Bazaar – og der er rød godt nok flot!

“Red Hot” fra US Harper’s Bazaar September 2008
Fotograf: Richard Burbridge
Model: Masha N.




Hvad med jer derude: Nogen der begynder på uni eller nyt studie generelt – og hvad er jeres tanker om det?

(billeder fra the Fashion Spot)

2 kommentarer

  • scient.hybrid

    Held og lykke til søster.Hun starter med god sandsynlighed på rødt hold, medicinernes måde at navngive holdene på (på SDU).Da jeg startede i sin tid holdt scient’erne og medicinerne rusfest sammen og havde fælles scorebog.Hvor vi scienter her S( og et tal) for hvilken “klasse” vi tilhørte, så var medicinerne delt ind i fire farver.Den gang mindes jeg ikke at medicinerne var iført farvet tøj på introdagene.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Det giver meget god mening…tak for opklaring på det mysterie!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor godt kender din MP3-afspiller dig? II