Knold

I like La Garconne

Der findes en del lækre webshops derude, men hvis jeg skulle vælge én, som jeg gerne ville raide, så skulle det nok være La Garconne. Hmmm, I synes sikkert, at jeg er ualmindeligt dum ikke at vælge net-a-porter eller Browns, men tøjet hos La Garconne er faktisk noget, som ville passe rigtig godt ind i min garderobe. Jeg tror i hvert fald, at meget af tøjet fra de to andre web-butikker ville stikke lidt mere ud og være svære at bruge sammen med det, jeg har i forvejen.

Med mærker som Alexander Wang, 3.1 Phillip Lim, Preen, Vanessa Bruno, Acne, Mayle…og MANGE andre lækre mærker hører La Garconne helt klart til et af de steder, hvor det er værd at stoppe jævnligt forbi og savle og shoppe lidt.

Tjek lige nogle af de looks, La Garconne har sammensat til aw08 – hotness!
Se alle aw08-looks her.

(billeder fra lagarconne.com)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knold