Luksus vs. budget: Nittede støvler

Stories by Rikke Mai vinder Guldknap 2008

I dag havde jeg det lidt bedre, jeg var ikke på toppen, men jeg fik alligevel skrabet mig op for at komme på arbejde. Der var lige nogle aftaler, der skulle på plads, og jeg ville selvfølgelig heller ikke gå glip af ALT for damernes Guldknap 2008-uddeling.

Men fordi, jeg ikke var i 100 procent topform, fik jeg desværre ikke taget så mange billeder 🙁 Jeg vil anbefale, at I går ud og investerer i denne uges ALT for damerne, hvor der er en stor artikel og modeserie med dette års vinder, Stories by Rikke Mai. Og husk at klikke ind på altfordamerne.dk, hvor der er en fyldestgørende reportage.

Kong Hans-salen i Magasin på Kongens Nytorv var pyntet op med store plakater, hvor man rigtig kunne nyde detaljerne på Rikke Mais designs.
Der var selvfølgelig lidt lækkerier til de modesultne: Små fingermadder, hyldeblomstdrik, chokolade og små champagneflasker med sugerør.
Flotte goodie-bags til alle.
Pressen var mødt talstærkt op.
ALT for damernes chefredaktør Hanne Høiberg overrækker Guldknappen til designer Rikke Mai. Designeren var tydeligt beæret og berørt over at modtage prisen. “Ja, jeg er en tudemarie,” hulkede Rikke Mai med guldknappen i den ene hånd og en af sine døtre på armen.
Bagefter var der modeshow. Publikum fik et kig til både aw08- og ss09-kollektionen. Her er det et ss09-look, med det karakteristiske Stories by Rikke Mai print. Tørklædet var foldet stof i forskellige farver, der var syet sammen. De var også som bælter, som var SÅ lækre, og som kanter ned langs siden af bukser. Igen er de tydeligt inspireret af Asien, som de populære Rikke Mai-tørklæder også er. Min søster har købt et penalhus under sin rundrejse i Asien, der bruger det samme stof som på de tørklæder!
Fantastiske Aura leverede stemningsfuld musik til showet med sin kraftfulde og indlevende stemme.
Goodie-bag’en levede op til sit navn! Der var produkter fra blandt andet Clarins, Redken, Jurlique, Nuxe, MAC, Tromborg og Ole Lynggaard – nice!
Og husk: Køb denne uges ALT for damerne, og klik ind på altfordamerne.dk!

2 kommentarer

  • Anonymous

    Ja, Rikke laver det fedeste design. :-)Har lige opdaget netbutikken http://www.Agusta.dk – fik af vide, at af en fra branchen, at de har det største udvalg fra Rikke Mai

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Tak, tippet er hermed givet videre…youheshe.com har også en smule./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Nittede støvler