Half-tinted

What’s in a name?

Ok, det her lyder måske rimeligt dumt, men jeg er faldet for en neglelak alene på grund af dens navn! Selvfølgelig er farven, intens sort med sølvglimmer, laber i sig selv, men nok ikke noget, jeg ville styrte ud og købe på musthave-måden…

Men når Diors neglelak bærer navnet “Black Sequins”, kan jeg ikke andet en forelske mig i den. Den ville jo passe perfekt til mine nye leggings med sorte pailletter fra Topshop, og med den mere chunky glimmer er den en værdig, mere festlig modstander til Chanels “Black Satin”. Prismæssigt er de dog ganske ligeværdige. Diors neglelak koster 165 kroner.

Mit yndlingsneglelak-mærke, OPI, finder generelt altid på de sjoveste navne til deres farver, som er ganske købelystvækkende. “I’m India Mood For Love” er en laber pink fra OPI’s Indien-kollektion, den lækre lilla “Louvre Me, Louvre Me Not” fra Frankrig-kollektionen og den klassiske røde “I’m Not Really a Waitress”, som jeg altid tyer til, når jeg trænger til en no-muss-no-fuss-farve på neglene.

Kan et sjovt, kreativt navn til en neglelak være med til at vække jeres købelyst?

(billede fra temptalia.com)

1 kommentar

  • ASH

    Ja! Jeg er totalt afhængig af Chanels “Rouge Noir” – men selvom farven i sig selv er virkelig lækker, gør navnet den altså også mere eksklusiv efter min mening.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Half-tinted