Pep LBD'en op

Hvilken forside foretrækker du?

Samme måned – december. Samme kjole – Givenchy. To vidt forskellige forsider.

Til venstre er det Vogue Lationamérica, og til højre er det Numéro Tokyo, der begge har valgt et af mine yndlings guld-looks til deres forside. Da de jo er så heldige at have sommer i Sydamerika lige nu, så står modellen passende nok på en strand med håret skrabet tilbage og med sæsonens mørke læber.

Det mere edgy magasin Numéro Tokyo har viklet kjolen ind i et sort bånd og givet modellen mørke øjne og holdt hår og læber lyst og fagert.

Min personlige favorit er Vogue-coveret, da jeg synes, det er syndt at mase de fine guldflæser flade med det dér sorte bånd. Og så klæder det kjolen bedre med opsat hår.

Hvilken forside er din favorit?

(billeder fra the Fashion Spot)

8 kommentarer

 • Trine Kjær

  Helt sikkert Numéro.Jeg er ikke så pjattet med de mørke læber selvom jeg ved at det er på vej frem.Iøvrigt en rigtig god blog du har.Håber du også vil tjekke min ud :)http://trineswardrobe.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville helt klart vælge Numéro forsiden,Jeg synes det giver et super coolt twist med det sorte bånd, og modellens hud- og hårfarve passer bedre til kjolen.Vogue’s model har jo næsten samme hudfarve som kjolen!! Det bliver lidt for guld agtigt til mig 8)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg foretrækker forsiden fra Numéro. Make-uppen er mere mørk, hvilket er en god kontrast til den lysende kjole. Der er lidt underligt at deres pose med hænderne er næsten ens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Trine Kjær: Jeg er helt pjattet med mørke læber. Jeg har to dybrøde fra MAC og har også lige fået en helt sort (!) fra The Makeup Store.Vil helt sikkert tjekke din blog ud :)@ Amalie: Jeg synes faktisk, det er flot, at modellens gyldne hud passer til guldkjolen. Men jeg er også lidt besat af at kjole og teint passer sammen – der kommer en masse indlæg om the naked dress!@ anonym: Jeg lagde også godt mærke til den ens måde, modellerne poserer på! De covers er alt for ens…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det har du nok ret i.Men hver sin smag 8)8Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Nordby

  hej maria :)jeg kan se, at du har fjernet mig fra din blogliste og det kan jeg sagtens se, for jeg har ligesom taget en pause på et halvt år :b haha. men nu er jeg vendt frygteligt tilbage, så jeg ville høre, om du lige ville kigge forbi – igen (:god jul, emilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Nord

  Numéro. Det er det som umiddelbart inspirerer mig mest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ amalie: Ja, hver sin smag ;)@ Emilie Nordby: Ja, jeg fjernede din blog fra min link-liste, da der var gået lang tid siden, siden du sidst opdaterede…Men nu hvor der er liv igen, vil jeg add’e dig ved næste link-liste update!@ Lasse Nord: Kan se jeg er klart i mindretal på Vogue-coveret efterhånden ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pep LBD'en op