This is why I love Gossip Girl

Julefarver fra Depend

Ligesom Pernille har jeg også fået tilsendt tre neglelakker fra Depends efterår/vinter-kollektion. Jeg får efterhånden en del mails med tilbud om at prøve det ene og det andet, men jeg siger kun ja til det, som jeg synes passer til bloggen, og som jeg føler, jeg kan stå inde for. Og så forudsat at jeg kan skrive, hvad jeg virkelig synes om produktet – det er nok det vigtigste!

Jeg har ikke selv gjort mig nogle erfaringer med Depend indtil nu. Men min søster har nogle flasker stående, som hun er glad for, og efter et kig omkring i blogosfæren, så ser det også ud til, at Depend er pænt populært. And what’s not to like? Til 19,50 kroner per flaske (fås i Matas) kan man tillade sig at gå amok i det store farveudvalg, og den lille størrelse gør, at man når at få brugt flasken op, inden den begynder at klumpe. Og så kan man jo have den med i tasken for at fikse farven lidt op.

Dog synes jeg godt, at de kunne gøre mere ud af navnene til de forskellige farver! De har kun numre, hvilket jeg synes er lidt kedeligt…Jeg har jo før spekuleret over, om navnet alene kan sælge en neglelakfarve – og hvis det er et fikst, kreativt navn, er det da helt klart en afgørende faktor!

Min yndlingsfarve ud af de tre var den mørkelilla neglelak, som hedder nr. 149. Jeg er vild med lilla neglelak, og denne var peppet op med sølvglimmer.

Nr. 148 ligner brunkagedej, hvor der er spildt en masse sølvglimmer ned i. Det lyder mærkeligt, men jeg kunne faktisk godt lide farven på neglene, selvom den ser lidt tvivlsom ud i flasken. Det er en ret speciel brun/kobber som ikke er for opsigtsvækkende, men festlig nok ikke desto mindre!

Røde negle er en klassiker og helt klart oplagt til jul. Nr. 145 er rød med en stærk orange tone og sølvglimmer i. Jeg må indrømme, at jeg er mere til OPI’s “Im Not Really a Waitress”, en klassisk, kølig rød med glimmer, men jeg forestiller mig, at denne farve ville passe bedre til en blegere teint.

Alle neglelakker havde glimmer i, men de føles ikke grove på grund af det, faktisk er de helt smooth. De kræver to lag, før de dækker ordentligt. På alle billeder har jeg brugt underlak, to lag farvet og et lag overlak.

Holdbarheden kan jeg desværre ikke sige noget om, da jeg kun har haft hver farve på en enkelt dag. Men til den pris og med det farveudvalg så kan man jo skifte farve hver dag, og så er holdbarhed nok ikke topprioritet 😉

Nå, nu vil jeg tage min røde neglelak af og putte Chanel’s guldneglelak, Gold Fiction, på. Der er julefrokost på arbejdet, og som praktikant er jeg automatisk indrulleret i festudvalget, og vi har aftalt en dresscode, der hedder sort og guld. What to wear?!

6 kommentarer

  • Sophie

    Har et par (lettere underdrivelse) depend neglelakker. Det holder rigtig godt, ihvertfald på mig, og de er som du siger nemme at bruge inden de klumper/stivner. Og så er der rigtig mange forskellige farver…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Tak fordi du lige delte dine erfaringer mht. til holdbarhed :)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • scient.hybrid

    Jeg mener nu at prisen er 24,95 for sådan en lille flaske med neglelak.Har selv et par stykker i samlingen og det er rigtig rart at flasken er så lille, for så er der mindre at smide ud af, hvis den skulle blive dårlig inden den er brugt op.Personlig, så kan jeg bedre lide depend end H&M's lakker, de tørrer hurtigere og falder ikke af ved første skramme som H&M's gør – ihvertfald på mine kløer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Nå, 19,50 var det der stod på kortet med den fine hilsen, der lå i pakken. Må lige dobbelttjekke prisen, når jeg får mulighed for det./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Så er det vidst første gang jeg skal smide en kommentar på den blog, men jeg er altså meget, meget fast læser. Jeg kan rigtig godt lide at du du kommer så vidt omkring. :)Men jeg har egentlig et spørgsmål omkring disse neglelakker. Hvor hurtigt tørrer de? Det er nemlig en meget vigtig faktor for mig, er rimelig utålmodig. ;)Mvh. Pernille.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Pernille,Jeg synes, de tørrer ok hurtigt. Men de markedsfører sig jo ikke på, at de er hurtigttørrende…Et enkelt lag tørrede på cirka 5 min. Men jeg lagde i alt 4 lag, og de skal have noget tid, før det er helt tørt :)Hvis du er meget utålmodig kan du købe alverdens sprays og overlakker, der tørrer neglelakken med det samme./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is why I love Gossip Girl