her./0.jpg" />
Ved I, hvad man burde gøre noget oftere?

Søndagssang: M.I.A – Paper Planes

Hør ugens søndagssang her.
Denne sang kender I måske, for den har været P3’s Uundgåelige i efteråret. Normalt er jeg ikke så meget til M.I.A., men lige præcis denne sang er jeg ret tosset med.

Det har nok noget at gøre med, at den er på soundtracket til “Slumdog Millionaire”, som er instrueret af min yndlingsinstruktør Danny Boyle. Som jeg tidligere har nævnt, er den nomineret til fire Golden Globes, som jo er i dag, så jeg håber, at der er gevinst!

“Slumdog Millionaire” har premiere i Danmark den 6.marts, men jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at komme til pressevisning på tirsdag! Jeg fordriver ventetiden med at se traileren, som sælger filmen meget godt, men det er måske også fordi, der både er brugt The Ting Tings og Sigur Rós som underlægningsmusik (de er dog kun brugt i traileren, de er ikke på filmens soundtrack).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved I, hvad man burde gøre noget oftere?