He's not Chuck Bass...

Taylor Tomasi

De store, internationale modeuger er lige om hjørnet, og redaktører, skribenter, modeller, fotografer, stylister, indkøbere og alskens modefolk vil valfarte til New York, Paris og Milano. Det er også på de tidspunkter, at vi bliver forkælet med smukke billeder af stylish fashionistaer – og det er især shotsene af medarbejderne på de store modemagasiner, jeg vil holde øje med.

Der er Emmanuelle Alt fra Vogue Paris, Kate Lanphear fra US Elle og Taylor Tomasi, der er accessories director hos Teen Vogue, og hvis stil jeg vil sætte fokus på i dette indlæg.

Mit indtryk af Taylor Tomasi er, at hun først og fremmest vil have det sjovt med mode. Og det er bare den bedste indstilling at have, hvis I spørger mig! Hun er ikke bange for at prøve forskellige looks og kombinationer. Hvor Emmanuelle Alt og Kate Lanphear er mere konsekvente og gennemførte i deres stil, springer Taylor Tomasi glædeligt mellem at være enkel og stringent den ene dag og blomstret den anden.

Med sit flammende røde hår, der for nyligt er blevet klippet, så det når skuldrene, og evige smil er hun et forfriskende indslag mellem de skarptskårne, fierce klædte kvinder med alvorlige miner.

Taylor Tomasi med vind i det røde hår ved foden af Eiffeltårnet

Som Kate Lanphear, har Taylor Tomasi også fantastiskt armbåndtyngede håndled – men hun er vel ikke accessories director for ingenting!

Tomasi i blomster. Bemærk de cool cargobukser, som også er en favorit hos Emmanuelle Alt, og det nittede Burberry Prorsum-bælte, som Kate Lanphear også har.

Simpel chic

Hun er rigtig god til at peppe feminine outfits og kjoler op med rå, grove støvler

Striber og prints

Og så er det forfriskende at se, at Taylor Tomasi faktisk går med sine ting mere end én gang! Her er det et tørklæde…

En blå taske – og den mest FAB halskæde!

En grå dynevest fra The Gap

Orange laksandaler

Miu Miu-taske med batiktryk

Og så har hun haft det mest smukke bryllup, jeg nogensinde har set! Hun blev inspireret af 20’erne og The Great Gatsby. De rå snørestøvletter er bare perfekte til hendes luftige, feminine kjole

Med perfekt 20’er-bobbet hår. Læs mere om hendes bryllupsfest her.(billeder fra the Fashion Spot)

5 kommentarer

 • Carla

  Hvor er hun fin!!By the way, prøv at lig mærke til, at fotograferne bliver afspejlet i hendes guldring i billedet oppe til højre… That’s some hell of a ring!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Good eye! Ja, det er noget af en ring, hun har sig der…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen – Der er noget smukt over rødhårede kvinder.. Taylor Tomasi er mit nye stilikon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Jeg elsker hendes røde hår! Og outfittet med den grå dynevest og de gule boots er skønt. Tak for, at du har gjort opmærksom på hende, Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Kia: Ja, de er skønne! Ville nogle gange ønske, at jeg turde farve mig rødhåret, men det klæder nok ikke lige min teint ;)@ nanna: Jeg er også vild med de gule støvler/grå vest-kombien!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

He's not Chuck Bass...