Bloggen omtalt i Costume!

Stella McCartney uddeler røde næser


Hvad siger du til en t-shirt designet af Stella McCartney, der koster cirka 100 kroner? Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok! Og endnu bedre så går en procentdel af pengene fra t-shirtsalget til velgørenhed, blandt andet afrikanske børn, der er blevet forældreløse på grund af AIDS og britiske voldsofre.

Stella McCartney har designet en række t-shirts for velgørenhedsorganisationen Comic Relief, og hun har trukket på alle sine kendte venner og hele sin berømte familie. Keira Knightley, Gwyneth Paltrow og Claudia Schiffer er modeller, mens en af t-shirtsene er prydet af et billede af The Beatles, hvor hendes far Paul McCartney var bandmedlem, og hendes afdøde mor Linda McCartney har taget billedet. På en anden t-shirt er det britiske komikerpar Morecambe and Wise. De er alle udstyret med røde næser, som er organisationens kendetegn.

Der er dog ét minus. T-shirtsene kan kun fås i TK Maxx, en butikskæde i Storbritannien, Irland og Tyskland, så hvis I befinder jeg på de breddegrader, så er det om at stille sig i kø! Som sædvanligt er der sikkert nogen, der hamstrer og sælger til overpris på eBay, hvilket er en skam, da den hampre merpris sikkert ikke bliver doneret til et godt formål…

T-shirtsene er i TK Maxx fra på mandag.

Læs mere hos Stylefrizz og Telegraph.

(billeder fra the Fashion Spot og stylefrizz.com)

6 kommentarer

 • Natassia

  Næhhh det må jeg da lige kigge på. Må hellere finde ud af om der ligger en TK i nærheden af mig.. Hmm..Tak for tip 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kjær

  De er rigtig fine, hvor er det ærgeligt, at jeg netop skal til London, men tager hjem søndag:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var så lidt! Så må du lige rapportere tilbage, om der er stor tumult og lange køer…Og evt. lige gribe en tee til mig ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Trine Kjær: Ej, hvor ærgerligt 🙁 De er nemlig superfede…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Har lige undersøgt om der ligger en TK i nærheden af mig – og fandt så også ud af det de vist allerede er uge nu..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nå, så må jeg have misforstået en dato eller to!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen omtalt i Costume!