FAQ-update

“Den kan jeg da sagtens strikke!”


Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg eeeeeelsker cardigans! Jeg er vild med bandet The Cardigans, jeg har en svaghed for fyre i cardigans, og jeg ejer mange, mange cardigans og går med én næsten hver dag.

Jeg kan ikke få nok og er altid på udkig efter mit næste cardi-crush. For tiden har jeg set mig lidt lun på denne stribede, strikkede sag fra Vero Moda. Indtil videre har jeg modstået fristelsen og ladet den hænge, for hver gang jeg ser den, runger min mors stemme i mit hovede. Når jeg fremviser mine nyeste strikkede køb for hende, siger hun altid: “Den kan jeg da sagtens strikke!”.

Hun mener åbentbart, at man sparer penge ved selv at købe garnet og bruge tid på at strikke ting selv, men jeg er nu overbevist om, at det ofte kan betale sig at købe sig fra det….Især når cardiganen kun koster 200 kroner…

2 kommentarer

  • Trins

    Det kan ikke betale sig at strikke den selv til den pris, med mindre man har tænkt sig at bruge en masse rester man alligvel har liggende derhjemme.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Nej, det tror jeg heller ikke!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAQ-update