Dagens outfit: Vila-kjole i ny kombi

Når jeg har dårlig hårdag…

Nu når I har været så flinke at dele jeres gode råd mod dårlige hårdage, så er det jo også kun fair, at jeg deler mine! En dårlig hårdag for mig er, når pandehåret ikke gider at sidde, som jeg vil have det til. Mest fordi det fedter helt utroligt hurtigt. Her er hårpudder min bedste ven.

Jeg har længe sværget til Bumble & Bumble’s hårpudder til sort hår.Flasken til venstre købte jeg i 2006. Man skal sådan presse pudderen ud af flasken, og så ryger det ud i en lille sky, som man fordeler i håret. Jeg har nok brugt et par pust hver anden dag, og det var først slutningen af sidste år, at jeg fik flasken brugt op. Det var virkelig mirakelmidlet for mig, og selvom det var dyrt, holdt flasken i helt ekstremt lang tid.

Bumble & Bumble har i mellem tiden skiftet emballage, så deres hårpudder nu kommer i en sprayflaske (den i midten). Den er jeg ikke begejstret for. Den er slet ikke så døj i brug, og man får sorte pletter på panden af den 🙁 Og jeg synes heller ikke, at den eliminerer fedtet hår så godt som den gamle emballage. Og så er 285 kroner pludselig mange penge, når det ikke er så drøjt mere…

Jeg har så fået CeCe Hair Powder til brunt og sort hår i gave. Den er svanemærket og kommer også i en flaske, hvor pudderet skal trykkes ud. Den er jeg rigtig begejstret for! Den fjerner fedtet fra håret med et par pust uden at håret virker pudret. Dog ville jeg ønske, at den også kom i en mere taskevenlig størrelse.

Når den fedtede fornemmelse er fjernet fra pandehåret plejer jeg lige at spraye med en gang “Anti Frizz Fizz” fra L’oréal Professional. Så begynder mit pandehår i hvert fald ikke at tjavse mærkeligt og samle sig i irriterende totter. Den fikserer håret, holder i lang tid, men ser stadig naturlig ud. What more can you ask for?

13 kommentarer

 • Emma

  Argh, mit pandehår samler sig også i irriterende totter efter lidt tid. Men det er ikke fedtet (det virker det i hvert fald ikke som om?!). Derfor ville jeg lige høre, om man kan bruge den der “anti frizz frizz” for sig selv? Og hvad koster den? :)Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg tror sagtens, man kan bruge den for sig selv! Har lige brugt den på min hår uden noget andet i hvert fald…Jeg har købt den billigt på arbejde, en af de mange frynsegoder ved at arbejde på et kvindemagasin, men den koster 144 kroner, så det er jo til at overkomme!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceciliej

  Hej Maria. Først tak for en rigtig god og informativ blog 🙂 Jeg er en af de heldige med pandehår der også bliver fedtet – så må man spørge om hvor CeCe Hair Powder ligger prismæssigt? Og forhandles det i DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Maria,Ved du, hvor man kan købe Ce Ce Hairpowder? Har forsøgt at finde det, men uden held…Vh. Natalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Maria, prøv evt. “Dust it” fra Schwarzkopf. EKSTREMT god hårpudder, kunne nemlig heller ikke med BB´s sorte farve (har også sort hår, men det smittede af på hænderne)Jeg fandt den lile fikse pudder på Ebay til ca. 100 kr inkl. fragt, absolut et musthave:-)))) Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  Hvor køber man den nye hårpudder henne? Og til hvor mange penge?Har længe overvejet Bumble´s men synes generelt ikke at tørshampoo holder mere end en times tid, så jeg har tøvet med at spytte mere end de 80 kr. ud som den billig (Frotté) koster i matas..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ce-ce hairpowder – hvor kan man dog få fingrende i dette vidundermiddel? tak for en fin blog by the way;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  Ved ikke om du har fået mit indlæg jeg skrev herinde for nogle dage siden..? Vil så gerne vide hvor den der Ce Ce eller hvad den hed kan købes? Er den dyr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej : )Er der duft i den der CeCe pudder? Jeg er nemlig parfumeallergiker men ku godt tænke mig at prøve fårpudder til mit pandehår. Vasker det hver dag men det fedter alligevel til ret hurtigt : (christina : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Ceciliej: Jeg har fået CeCe hårpudderen i gave, så jeg ved ikke, hvad den koster. Men hvad jeg kan se på nettet, så ligger den på 150-200 kroner. Kontakt 97 22 33 44 for nærmeste forhandler.@ Anonym: Det eneste jeg har kunne finde er nummeret 97 22 33 44 for nærmeste forhandler…@ Charlotte: Den vil jeg også rigtig gerne prøve. Har hørt meget godt om den!@ I like…: CeCe’s koster omkring 200 kroner, tror jeg. Kontakt tlf. 97 22 33 44 for nærmeste forhandler.@ Anonym: Se nogle af de andre kommentatere – man kan vist ikke undgå tlf. nr. ;)@christina: Så vidt jeg kan se, er der ikke parfume i – men jeg er ikke nogen ekspert…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak skal du have – jeg tror jeg prøver det. godt tip, havde aldrig tænkt at bruge hårpudder til at holde pandehåret friskt : )Kh/christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var så lidt! Hårpudder er pandehårets bedste ven, hvis du spørger mig :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej tøser….
  Hvis i har en dårlig hårdag er det værd at kigge på http://www.haarprodukter.com. Der er mange penge at spare, hurtig levering og de har mærker som blandt andet Paul Mitchell, Redken og Sebastian.. Jeg har handlet der flere gange og er virkelig godt tilfreds med deres produkter..
  Håber i kan bruge mit tip:-)
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Vila-kjole i ny kombi