Artiklen fra JP i sin fulde længde

Blomstrede shorts

125
Jeg synes, at disse blomstrede shorts fra Monki og Topshop er så fine – men jeg har en bange anelse om, at min bagdel i blomstrede shorts vil komme til at ligne en af de der store blomstrede puder, som min mor har liggende i sofaen…

<billeder fra monkigirl.se og topshop.com>

9 kommentarer

 • Sara

  hahahahaha for din kommentar med puden d: It made my day..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var inde og prøve shortsene fra Monki i dag, og de var slet ikke så ringe endda (havde også visse forbehold) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihi:-) Jeg tænker præcis det samme! Altså bare om min bagdel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Sara: Tusind tak – det er altid godt, at I læsere kan more jer lidt over mine skriblerier 🙂
  @Anita: Så skulle jeg måske også smutte ind og prøve dem…
  @marie: Det er lidt en sjov association at få egentlig…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været forelsket i de Monki shorts siden første gang jeg så dem. Men da jeg bor på den anden side af sundet (det mørke jylland) måtte jeg desværre nøjes med et par jeg fandt i en secondhand. De er dog heller ikke så ringe endda, men mit skab har stadig plads til de originale. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg håber, du får mulighed for at komme til KBH og få fingre i de fine shorts fra Monki 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vildt med liberty print! Ved du om de stadig kan købes i topshop?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg har desværre ikke set dem i forretningen på Strøget 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Sidste år var jeg lidt tøvende med at hoppe i blomstrede shorts, men måske var det blomsterprintets størrelse, der afskrækkede mig en smule. Er stort blomsterprint+shorts=stor røv, mens mindre blomsterprint+shorts=lille popo? Jeg er i hvert fald klar til at teste min lille relativitetsteori, for jeg har allerede udset mig et par shorts, så jeg kan have striber og blomster på ala Forever21. H&M har nogle fine shorts til kun 179 kroner, som jeg oprindeligt har spottet hos Charlotte D, og i det nye nummer af Fashionista by Costume er der også et par blomstrede shorts fra Nué Notes til 600 kroner. I første omgang tror jeg dog, at jeg holder mig til dem fra H&M. Der er vel ikke nogen grundt til at spendere på så sæsonbetonet en ting… (billeder fra hm.com og nuecph.com) Indsendt af modemedmere kl. 5:35 | Ingen kommentarer Etiketter: blomster, H+M, Nué Notes, shorts […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artiklen fra JP i sin fulde længde