Bloggen omtalt på bazaronline.dk

Curse of Being a Girl

112
Kashmirs sang med samme titel som dette indlæg giver mig associationer til to ting: Menstruation og hårfjerning. Hvor man ligesom lærer at leve med førstnævnte, så er sidstnævnte en anden sag. Jo, jo siger I så, jeg kan jo bare lade det hele gro, men SÅ feministisk er jeg ikke!

Jeg har vist prøvet det meste: Voks, skraber, cremer, epilator…Og de remedier, der fungerer for mig er epilator alle steder undtagen bikinilinjen, hvor jeg bruger skraber (så høj er min smertetærskel trods alt ikke!).

Ligesom Acie og Trine har jeg fået tilsendt nogle gør-dig-sommerklar-produkter til test og anmeldelse: Doves HairMinimizing deodoranter og Gilettes Venus Embrace-skraber. Jeg fik også tilsendt Doves selvbruner, men de blev smadret i posten – og desuden har min asiatiske glød ikke brug for det stads 😉

Man må sige, at de PR-damer kan deres timing, for jeg har i lang tid gået og overvejet at købe en ny Venus-skraber som erstatning for min oldsag af en Gillette Venus – vi taler helt tilbage fra dengang, der kun var en enkelt Venus-variant…Den nye Venus Embrace har 5 blade og lover “dramatically smooth skin” – vi får se…Jeg er i hvert fald spændt på at teste den…

Doves deodoranter siger “look & feel hair free for longer”, og det lyder altså for godt til at være sandt! Så jeg vil prøve at teste min ene armhule med Dove og min anden med Nivea, som er den jeg har brugt, siden jeg i de tidlige teenagedage lagde Date-deodoranterne på hylden – så må vi se, om man kan se forskel!

Og ja, det skal da efter stor diskussion i blogosfæren nævnes, at jeg har fået tilsendt produkterne gratis. Men der er ikke noget krav om, at jeg skal skrive noget om produkterne – og det jeg skriver behøver nødvendigvis ikke at være posivtivt. Jeg skriver, hvad jeg mener, og alt hvad jeg omtaler på denne blog, er noget jeg kan stå inde for, så hvis jeg får tilbud om at få tilsendt noget, jeg ikke kan lide, så takker jeg pænt nej og lader være med at omtale det…Ellers ville bloggen nemt blive oversvømmet af svedabsorberende pads, kondisko og børnetøj – for ja, det er alt sammen noget, jeg har fået henvendelser om…

Men nok om det, jeg vender tilbage med min dom over produkterne efter at have testet dem…

14 kommentarer

 • summerbody glowen er rigtig god. har selv været ude at skaffe mig en tube

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det minder mig om at jeg bliver nødt til at have den summer body glow fra dove.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at høre mere omkring din lille “test” 🙂 Man kan jo aldirg vide hvad man helst bruger til hårfjerning, før man har prøvet det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Jettemia: Det lyder godt. Anbefalingen er hermed givet videre 🙂
  @Bine: Ja, jeg er også spændt på, hvordan produkterne fungerer?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft den fembladede sag i et par måneder og det er langt den bedste af gilette venus skraberne, selvom prisen pr blad er lidt hamper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det lyder godt – og ja, blade til alle Venus-varianterne synes jeg er hampre…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  At fjerne hår har intet at gøre med at være feminist…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Et lille tip;
  Venus blade er noget kun billigere på ebay.

  Glæder mig også lige til at høre om deo-testen. Det lyder nemlig for godt til at være sandt… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lille tip;
  Venus blade er noget kun billigere på ebay.

  Glæder mig også lige til at høre om deo-testen. Det lyder nemlig for godt til at være sandt… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Sofie: Feminisme er for mig mange ting – og grundene til hårfjerning lige så mange – mest af alt var min formulering også sat lidt på spidsen 😉
  @FrkBlabla: Tak for tippet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej (:
  Har du egentlig kommet med en update på deo’ens (forhåbenlige) mirakler?
  Kan hvertfald ikke finde den? Og synes ligeså, det lyder for godt til at være sandt (:

  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Cecilie,
  Jeg bruger stadig deoen…Jeg synes ikke, at jeg har brugt den i lang tid nok til at kunne bedømme, om den virker eller ej…Jeg vil jo gerne give den fair “anmeldelsessvilkår” 🙂 Så der går nok lidt tid endnu!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er din “dom” over skraberen? 😀 Kunne ikke lige finde et indlæg med resultaterne… Er der egentlig et?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Emma,
   Nej, jeg har endnu ikke skrevet et indlæg med min “dom” over skraberen – men jeg skal nok få det gjort på et tidspunkt. Men jeg er rigtig glad for den, selvom skraberhovedet er ret stort, så det kan være svært at komme til visse steder. Og så er bladene også dyre, hvilket trækker en del ned.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen omtalt på bazaronline.dk