Søndagssang: The Thrills - Big Sur

Dagens outfit: Forkælelsesweekend

119
I lørdags: Hr. kærestes gule sweater

Denne weekend har jeg rigtigt forkælet mig selv, for hr. kæreste er lige taget på 2½ ugers ferie. Nu er det “kun 2½ uge”, som han siger, men det føles nu som lang tid, når jeg er ladt tilbage med arbejde, boligsøgning og gråt sommervejr.

Så jeg har set film, spist sushi og vandret rundt på Christianshavn i hans gule sweater, som er blevet døbt scoretrøjen, fordi det er den, han havde på, den aften vi mødte hinanden (på Café Ludwigsen på Vesterbro af alle steder!).

Det hjælper lidt på savnet og humøret, for trøjen er gul, blød og lige ham.

I dag har også været en rigtig hyggelig dag, for jeg mødtes med Maria fra Style Intuition til kaffe og kage på The Royal Café – et rigtig fint og finurligt sted!

Jeg synes, det er så hygsomt at mødes med andre bloggere, for så kan man rigtig snakke om blogger-ting, som udenforstående ikke rigtigt kan snakke med om!

Jeg håber, at alle har haft en god weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Thrills - Big Sur