Søndagssang: Kings of Convenience feat. Feist - The Build Up

I’m back!

Jeg håber, at alle har haft en god weekend? Selv har jeg haft en umådeligt god weekend bestående af fuldstændig afslapning, godt selskab og grotesk indtagelse af lækker mad.

Fredag havde hr. kæreste, som før omtalt, lavet scoremiddag – og sikke en middag! Vi taler fancy anrettet mad med tomatblomster, flambering…han havde sågar været ude at samle blade, så han kunne lave chokoladeblade som pynt på desserten!

Om lørdagen nåede jeg ud at shoppe. Oprindeligt var jeg på jagt efter nye sko til hr. kæreste, men det blev til nye sko til mig i Urban Outfitters. Efter udsalgs- og studierabat blev det til 160 kr. KUP!
19

Og for at runde weekenden af på behørig vis spiste jeg brunch om søndagen med Acie, Charlotte D og Bloggerella – superhyggeligt!

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Kings of Convenience feat. Feist - The Build Up