Luksus vs. budget: Sikkerhedsnåle-øreringe

Canada Goose – nogle erfaringer?

124
EDIT pr. 21/09/2010: Efter utallige henvendelser fra læsere, kan jeg oplyse, at Canada Goose-jakkerne på sitet er FAKE! Så hold jer langt væk! Firmaet svarede aldrig igen på mine mails, da jeg spurgte ind til jakkernes ægthed… Læs kommentarerne til dette indlæg igennem, der er mange gode og konstruktive tips.

Læs mere om kopivarer på internettet hos Forbruger Europa.

—————————————————————————-
Jeg er blevet tilbudt at få en jakke fra enten Canada Goose eller Moncler tilsendt fra Fabriks Outlet, men før jeg takker ja, så vil jeg lige høre jer, mine kære læsere, ad.

Det er ikke så meget angående den diskussion, der for tiden verserer om modebloggere, der får tilsendt ting fra firmaer og det evt. efterfølgende tab af troværdighed og integritet. I kan følge en meget spændende diskussion her og her.

For ja, jeg får tilsendt denne jakke gratis, hvis jeg siger ja tak til tilbudet. Men der er ikke nogle krav om, at jeg skal lovprise jakken, og jeg får ikke procenter per solgt jakke! Så er det vist på plads.

Jeg må indrømme, at Canada Goose-jakken ser mere lun end laber ud, men når man er en frossenpind som mig, så giver jeg gerne køb på at se fashionabel ud!

På hjemmesiden angiver de, at jakken er unisex, så jeg vil høre, om der er nogle af hunkøn derude, der har erfaringer med denne jakke? Kan man stadig se nogenlunde feminin og fashionabel ud – eller skal jeg hellere bede om en størrelse til hr. kæreste?

Og så er jeg også i tvivl om, hvilken farve det skal være. Jeg hælder mest til sort eller blå – hvad synes I?

(billeder fra fabriksoutlet.com)

Annonce

   

99 kommentarer

 • Sisse

  Ingen tvivl om at Canada Goose laver vildt lækre jakker som du helt sikkert vil kunne holde varmen i. Har ikke selv haft en, men arbejder i en butik hvor vi forhandler dem så har prøvet dem flere gange – bare for forelskelsens skyld… Men altså så vidt jeg kan se på den hjemmeside du linker til så står der ganske rigtigt at det er en unisex, men den model der hedder Expedition laves altså både i en dame- og en herreudgave og de laver også flere andre fine dame-modeller (ex. “Kensington”). Har dog ikke lige brugt mere tid på hjemmesiden så ved ikke om de forhanlder den model… I hvert fald er Expedition-modellen den mest “firkantede” og den med mindst figur – stadig usandsynligt lækker varm, men altså sletter lidt af det feminine…
  Måske var det en hjælp, måske det bare gjorde forvirringen total 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Sisse,
  Tusind tak, fordi du deler dine erfaringer med mig – det sætter jeg pris på 🙂
  Hvis jeg nu nupper en Expedition i xs, tror du så den vil passe mig?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sorry, men jeg synes at Canada Goose jakker hører til en grønlandsekspedition og ikke til nogen, der gerne vil fremstår som fashionistaer. De er mildest talt den midst fashionable jakke jeg kan komme i tanker om. Sorry, hvis jeg støder nogen, men du spurgte om man stadig kan se fashionabel ud og mit svar til det er NEJ.

  Hilsen fra Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej 🙂
  Du kan helt sikkert godt se laber ud i en Canada Goose jakke. Den er virkelig blød og varm og lækker, og når sneen melder sin ankomst bliver du glad for den. Den er lidt “lang” i det, så den stumper ikke og er drenget i modellen som sådan. Jeg synes personligt, at du godt kan se modelækker laber ud i en vinter udgave med snowboots og denne jakke, jeg er selv rigtig glad for min når det sner og når jeg er på skiferie. så hvis jeg stod i dit sted ville jeg vælge min egen str. og beholde den 🙂
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min veninde har en i beige og hun ser rigtig fin ud i den – selvom den jo fylder en del. Jeg synes selv at den beige er rigtig god til at gøre den lidt feminin, men jeg er så også i tvivl om det er den samme model du får (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Maria.
  Synes at det er en rigtig flot jakke, som du sikkert bliver glad for hvis du takker ja.
  Når du nævner det med troværdighed og integritet, bliver jeg nødt til at nævne, at jeg synes det er fuldt fortjent at du (og alle de andre bloggere) får noget for dit arbejde med bloggen, mod at du jo så kan anbefale/skrive om de varer du får tilsendt. Men når du så skriver om du skal bede om en til din kæreste i stedet for til dig selv, så mister du, i mine øjne, fuldstændig din troværdighed og nærmest udnytter de tilbud I bloggere får og det er jo ikke meningen. Så kunne du jo også lige så godt sige ja til børnetøjet og give det i gave til en veninde der har børn… forstår du hvor jeg vil hen?

  Det skal lige nævnes at jeg er fast læser af din blog, og kigger trofast ind hver dag.

  /Signe

  PS hvor bliver dagens outfit af? og udfordringerne? Du kunne jo evt. lave en udfordring om at være fashionabelt klædt i “hjemmetøj” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Sara: Jeg kan godt følge, hvad du mener!
  @Rikke: Tak fordi du deler dine erfaringer!
  @helene: Beige lyder fint – det er er bare ikke min farve 🙁
  @Signe: Jeg kan godt forstå, hvor du vil hen! Det er på ingen måde for at udnytte de tilbud, jeg får, men jeg tror, at min kæreste ville bruge den mere end mig, da jeg er i tvivl om, om jeg ville gå med den – og et kriterium for at anmelde et produkt er jo, at det bliver brugt regelmæssigt! Hvis jeg endte med at bede om en jakke i min kærestes størrelse (hvad jeg højst sandsynligt ikke gør – det var bare en tanke!), så ville jeg jo også anmelde den og være kritisk om den! Men det ville mere være, om den er varm, praktisk, holdbar etc. – mere end om den er fashionabel til en pige! Så jeg ender nok med at bede om en i min størrelse. Så er det jo også en udfordring for mig at få den til at se nogenlunde fin og fashionabel ud!
  Jeg ville aldrig bare bede om gratis ting for de gratis tings skyld, men kun hvis det på en eller anden måde kan hjælpe til at informere og inspirere på bloggen 🙂
  Og mht. til dagens outfits og udfordringerne, så er jeg godt klar over, at der er lidt stille på den front, men jeg kommer sjældent i noget ordenligt tøj eller ud af døren for tiden. Jeg tror ikke, at nogle af jer ville være glade for at se syv dages billeder af diverse mølædte t-shirts og gamle joggingbukser;)
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes canada goose jakker er super nice! der er nogle af mine veninder, som har sådan en, og de ser altså stadig pæne ud i dem :D. og by the way – det var et dejligt link du gav der, har virkelig ledt efter et sted, hvor man kunne få dem billigere! de koster jo like 4500 herhjemme. så mange tak skal du have! nu overvejer jeg selv at købe sådan en. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mimi

  Jeg har en canada goose jakke og er utrolig glad for den. den er dejlig varm og vamset. det gælder bare om at sætte det rigtige tøj dertil, så ser det godt ud, synes jeg 🙂 men op til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jamen er de ægte inde fra den side af for det er VILDT billigt….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danica

  Dejligt du deler siden med os, men jeg synes simpelthen det lyder for billigt til at være sandt? En sådan jakke står til 6000 kr i de danske butikker, har man så en garanti for de er ægte? Man vil jo nødigt give 1400 kr for en fake vare, og det er jo også brand ulovligt 😉

  Jeg er selv meget interesseret i en, men kan ikke finde nogle anmeldelser af siden nogle steder. For hvis den er ægte, gælder det da bare om at slå til 🙂

  Du må meget gerne anmelde den når du får den, både størrelses mæssigt og om den er ægte osv. Og jeg vil klart mene du skal have en xs da de har tendens til at være store i størrelsen.

  Venligst Danica 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @frida: Det var så lidt med linket 🙂
  @mimi: Ja, det kommer vel an på, hvad man sætter på til, om man stadig ser fin ud 🙂
  @Danny: Det er nemlig også det, jeg studsede over! Generelt synes jeg, at hvis det er FOR godt til at være sandt, så er det nok også FOR godt til at være sandt! Jeg vil prøve at få den “vurderet”, når jeg modtager jakken.
  @Danica: Som jeg har skrevet oven over, så skal jeg nok prøve at få jakkens ægthed vurderet, når jeg har modtaget den. Og ja, jeg har bedt om en xs – er faktisk bange for, at den bliver for stor til mig, hvis den er stor i str. :S
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lily

  Jeg har en mørkeblå C.Goose der snart er 10 år gammel nu, og har simpelthen været rigtig glad før den da det er en ordentlig vinterjakke men skal lige siges at jeg ikke brugt den de sidste 5 år… Fik købt en sort moncler før 2 år siden og den kommer frem igen til denne vinter.Men det jeg vil sige er at jeg er mest til Moncler, og det er da super skønt du kan få en helt gratis! Lige meget hvilken du vælger vil du helt sikkert blive glad før den da de er så pass klassiske og kan bruges i mange, mange år… 🙂

  Lily<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv jakken i modellen Expedition. Jeg er virkelig glad for min. Jeg har ikke noget problem med jakken når det kommer til styling af outfit. Grunden til jeg har jakken er fordi jeg vil have en jakke der kan have mig varmt. Men af hvad jeg kan se på de billeder de har på hjemmesiden, så er jakken er altså uægte. Pelsen ser fuldstændig pusket ud og selve materialet ser virkelig low budget agtig ud.. Desuden, jeg har betalt 5000,- for min jakke, og den pris de har på siden er alt for godt til at være sandt… Der er ingen der sælger jakken til den pris.
  Man kan selvfølgelig være heldig at købe expedition jakken i New York til ca. 2800,-

  Ellers hvis man vil være sikker på at jakken skal være ægte, så kan jeg anbefale Thetannery eller gear-up som begge er autoriseret nethandler, men man skal så betale told moms..

  At last, en xs i unisex modellen svarer til en str stor M eller L..

  Jeg har selv damemodellen og den er i str xxs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria.

  Måske skal du prøve den først? De sælger dem vist i Magasin. Nu ved jeg ikke hvor høj du er, men du ser ud til at være min søsters højde og drøjde. Hun drukner tit i jakker der har så meget “pondus”, hvis du forstår hvad jeg mener 🙂

  Om du siger ja eller nej, får den i din kærestes str. og om du anmelder den på din blog, det synes jeg er helt op til dig 🙂 Men glæder mig da til at høre mere om det.

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hej igen 🙂
  Godt at du valgte at takke ja til jakken 🙂 Tror også en XS er det rigtige valg!
  Håber du bliver super glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @lily: Det udvalg de har af Moncler-jakker er ikke de pæneste, så det er derfor jeg tager den fra Canada Goose.
  @Kim-Linh: Tak for alle de gode tips! Jeg er spændt på at se, om jakken er ægte. Og xs er desværre den mindste str. de har, så kan allerede nu regne ud, at den bliver for stor 🙁
  @Blomst: God idé med at prøve den først – desværre har jeg ikke tid, så jeg er hoppet på den mindste str., de havde på sitet.
  @Sisse: Iflg. en anden kommentar svarer en xs til en m eller l, så det ser ud til, at den er for stor 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Mon bror bestilte en jakke fra Fabriks Outlet og den var 1000% uægte. Hvorfor skal du have en fake Canada Goose jakke?? Kan godt se, at du får den gratis, men alligevel…det giver ingen mening.
  Ellers kan den varmt anbefaldes, i den ægte udgave altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Kan det passe at deres tøj er ægte? Kan se de har en butik i London men en Goose jakke i den der outlet koster 169 Euro der er der er omkring 1270 kr og i butikkerne i DK koster de 4500 kr.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Canada Goose gör riktigt bra vinterjackor men jag tycker faktiskt att man inte ska köpa kläder med äkta päls.
  Större delen av all päls kommer från Asien där hundar flås levande (live-skinning). Pälsarna säljs som Coyote, Prärievarg osv men oftast är det bara omskrivningar då vi i väst inte vill köpa hundpäls. Tyvärr så fortsätter djuren att leva upp till 10 min efter att de har blivit flådda. En sådan brutal metod går inte att försvara på något sätt.

  Tack för en för övrigt bra blogg!

  /Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hejsa.
  jeg tror altså ikke de er ægte til ca 1500 kr ,ville ikke købe jakken der hvis jeg var dig:-)du skal også tænke på at hvis du køber i udlandet , hvad så med garantien????min datter har lige købt en i dk og der er serienummer og garanti på den.
  bare et godt råd her fra:-)fortsat god aften:-)
  mvh allayaia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld, men den er hæslig. Den er på ingen måde fashion. Ikke fordi de ikke er skide varme, og rigtig behagelige, men fashion kan man ikke kalde dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Helene: Det er heller ikke fordi, jeg vil have en fake jakke…Jeg har også spurgt ind til, hvordan de kan sælge dem så billigt, og om de er ægte – og det har jeg sjovt nok ikke fået svar på…Så nu er jeg spændt på, om jeg overhovedet modtager en jakke – og om den er fake eller ej 😉
  @Christian: Har ingen anelse om, om de er ægte eller ej. Men hvis du læserne reaktionerne/kommentarerne igennem til dette indlæg, så peger det mod, at de er fake!
  @Emma: Tusind tak for din kommentar. Det skal man da helt sikkert tænke over, før man køber noget med pels!
  @allaiya: Jeg ved ikke med garantien, men forestiller mig ikke, at jeg får brug for den?! Er generelt ret forsigtige med mine ting 🙂
  @Malou: Jeg ville heller ikke kalde dem fashion!
  /Maria
  @

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alstå nu skal i vide noget det ikke rigtgit hvad menneskerne skiver i denne hjemmeside.De prøver bare at nare jer de er bare så jalousi på jer så har en lige som miiq jeg er en meget rige voksen kvinde men tror bare ikke at denne jakke er noget spiciel altså nu skal i ikke misforstå mig men jeg har en tyk bror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria,
  Det er bestemt ikke fordi jeg ikke kan unde dig en varm vinterjakke. Alt det der med at være objektiv, tror jeg sagtens I bloggere kan finde ud af, for ellers forsvinder læserne jo bare, hvis de ikke længere stoler på skribenten.

  Men jeg er desværre helt enig med Emma. Canada Goose bruger pels fra dyr der er blevet fanget i saksefælder. Altså den slags fælder man altid så ulve blive fanget i da man var barn, og græd fordi det var så frygteligt. Ofte bliver dyrene stående i lang tid med saksen langt ind i benet. Ofte er de døde efter lang tids lidelse når pelsjægeren kommer tilbage til fælden.

  Jeg er ked af at sige det, men jeg mener ikke det er forsvarligt på nogen måde at støtte sådan en industri.

  Men ellers tak for en rigtig rar blog.
  /Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DET MÅ DU IKKE SIGE NEJ TIL!!! Vælg Canada Goose´en! Den er indet mindre end fantastisk og så kan den holde dig varm i al slags vejr. Min kæreste har den marnieblå i en kæmpe størrelse, som jeg EEEELSKER at hoppe i når han ikke selv bruger den. (Han er ude og rejse hele december, så gæt lige om jeg glæder mig til at lege: jeg-har-en-jakke-der-er-varm! Hehe) – Desuden er den røv dyr! Så det ville jo være ualmindelig dumt at sige nej til et sådan tilbud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • abbas

  hey vis der nogen der vil købe canada goose jacke har jeg en helt ny en i størlse m og en i l skriv til min email vis der er noget fadilalshawi@jubii.dk
  elle ring 28660001

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicklaz

  modemedmere: Har du modtaget Jakken…???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Nej. Mærkeligt nok har jeg ikke hørt et ord fra dem, siden jeg begyndte at spørge ind til ægthed, og hvordan de kunne sælge den til så billig en pris 😉 Det skulle ikke overraske mig, hvis jeg aldrig får jakken tilsendt 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  men du synes stadig det er forsvarligt at støtte op om en vare som a) højst sandsynligt er fake og b) stammer fra et firma som har en utrolig korrupt politik i forhold til dyrevelfærd? det synes jeg ihvertfald er at gå lige lovlig meget imod ens grundprincipper for et gratis produkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Har rigtig gode erfaringer med denne side: Sierra trading post,com.
  Sælger et hav af Canada gås jakker med og uden dun og de er 100% ægte. De får dem ind løbende, de er bestemt et besøg værd.
  Opret dig selv som kunde hos dem og du får automatisk 20% rabat, dvs omkring de 1200 for en chiliwack parka, ikke tosset i forhold til de danske ågerpriser. Har købt 2 hos dem og de er som sagt 100% ægte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @anna: Jeg har ikke lavet nogen resarch om Canada Goose – det er derfor jeg spørger i dette indlæg. Ville aldrig støtte op om et fake produkt el.lign. Men i dette tilfælde er det hverken be- eller afkræftet, om det er tilfældet.
  @Jacob: Tak for anbefalingen. Måske andre kan få glæde af din erfaring.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicklaz

  Peter: Synes ikke dem på billedet ser helt ægte ud, men det er nok bare mig. De originale kan heller ikke fåes i de farver, de har på hjemmesiden.. Så jeg tvivler lidt på ægtheden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicklaz

  Undskyld der skulle selvfølgelig stå Jacob…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for input 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Ok folks. Har ingen interesse i Sierra trading post. Har blot efterhånden købt en del hos dem: Snowboard udstyr, tøj og andet. Alt er selvfølgelig 100% ægte. De modeller der forhandles i DK er jo kun en lille del af Canada gooses udvalg. Fatter iøvrigt ikke at dynejakkerne er så populære herhjemme, bruger dem mest på mit arbejde på Grønland om vinteren, samt til snowboardture, der er den god. Køb hellere deres skaljakke i pinstribe, den er meget mere velegnet til DK-klima samtidig har den en ekstremt god forarbejdning, den har de også, den er også 100% ægte. Den selvsamme skaljakke jeg købte i Whistler sidste år til 2k, sælger de til de små 1500kr, godt køb.
  Lad jer ikke forskrække af de lave priser, amerikanerene har en benhård konkurrence derovre, deres kundeservice er iøvrigt uovertruffen.
  Møjn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ok, tak fordi du deler dine erfaringer!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • migs

  Har du modtaget jakken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Nope…Og det tror jeg ikke, jeg gør. På meget “mystisk” vis har jeg ikke hørt noget, siden jeg spurgte ind til ægthed til den pris…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • migs

  Okay, det lyder der mærkeligt, har de så tømt de bankkonto eller noget i den stil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Nej, for de tilbød mig en gratis. Har så bare ikke hørt noget, siden jeg spurgte ind til ægthed…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jakken kunne godt være ægte, også til den pris, for det ser ud til at være en rimelig gammel model.
  Men hvis jeg skal give min personlige mening, er der intet andet der frastøder mig mere end Canada Goose. Ikke på grund af designet, men på grund af deres pels, der fuldstændigt overskrider mine grænser. Jeg skal aldrig i mit liv vise mig med en Canada Gosse, for dyremishandling er IKKE en sag JEG vil støtte. Men desværre er der jo så nogen, der sætter mode højere end dyrenes rettigheder, og det må de jo om. Læs disse links, og du ved hvad jeg snakker om:

  http://www.pelsinfo.dk/canadagoose.html
  http://anima.dk/blog/?tag=canada-goose

  Husk, at hvis du kan overleve vinteren med en anden form for jakke, har du sørget for at ET dyr mindre skal lide den forfærdelige død som beskrevet i de overstående links. Mange bække små…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for info.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Vil advare mot handel hos fabriksoutlet.com.
  Varene er 100% fake, made in China. IKKE KJØP NOE DER!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for advarslen. Så er jeg ikke overrasket over, at jeg ikke har hørt noget siden!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan ihvertfald købe 100% ægte Canada Goose jakker direkte fra den danske distributør på http://www.miinto.dk/b-19-nag

  Det er det største online udvalg i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chis

  heej, jeg har lige et par spørgsmål.
  1 -den hjemmeside FabriksOutlet, er de ægte de jakker derfra?

  2 – er der nogen der har fået sendt vare derfra og ved om man får sine vare og det ikke er snyd?

  3 – hvis det er fake jakker fra den hjemmeside, er det så en god kopi eller dårlig? altså er det god kvalitet selvom den er så billig?

  4 – hvad skal man betale for at få den sendt hjem sådan en jakke? altså hvad kommer man ca til at betae ekstra for at få jakken ud over den pris jakken koster?

  håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig med mine spørgsmål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  1) Jeg tror ikke, du skal regne med at jakkerne er ægte jvf. de andre kommentarer til dette indlæg!
  2) Hvis du læser kommentarerne igennem, kan du se andres erfaringer med sitet…
  3) Det er ikke til at sige, men synes personligt ikke, at man skal støtte kopivarer…
  4) Tjek hjemmesiden igennem – måske?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Der er mere stil over en moncler jakke end en Canada Goose ! Det er selvfølgelig min mening, men altså lyder til mange er vilde med Canada Goose jakker. Der er bare det at moncler jakker er super dyre ! Har tjekket bare en lille sommerjakke 4000 kr. !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det er jo et spørgsmål om smag, hvad man synes er pænes 🙂 Men ja, begge er lige hampre i pris!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kalle Severin-Andreassen

  I skal aldrig købe noget fra Fabriksoutlet.com
  Min svoger faldt over siden, og blev også forelsket i Canada Goose jakkerne til en fantastisk pris. Hehe..
  Han har lige modtaget den ene af de to jakker i dag, efter den har været opholdt i tolden. Der blev den stoppet, fordi der ikke var en faktura med i pakken, og fordi den blev sendt fra Kina. Han kunne lige så godt have købt en jakke til 100,- i Føtex. Så dårlig er kvaliteten. (ikke et ondt ord om Føtex) Prisen på den jakke han har modtaget er endt på lige omkring 3000,-. Og nu venter han stadig på den sidste jakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for den advarsel! Og den er hermed bragt videre…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ....

  Forhelvede man, jeg har os bestilt sådan en canada goose jakke der fra, og den er lige kommet til told.
  Men der står jo inde i hjemmesiden de kommer fra england ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Øv – det er ikke en heldig situation! Men bare fordi de skriver, at det bliver sendt fra england, er det ikke en garanti for, at det reelt bliver det – desværre!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Canada Goose fakes are big business. Don’t get ripped off! Fabriksoutlet sell fake Canada Goose
  http://www.cirbop.se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nikki

  Hej.. hvis nogen skulle være interessetet i at købe en FAKE canada goose jakke… og se den først (på billeder) så har jeg en som jeg kun har brugt meget lidt…. jeg synes den er i god kvalitet.. men det er selvfølgelig ikke som de ægte…. men et godt alternativ. hvis man ikke lige har 4500 til en ægte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sasa

  ….
  hvor lang tid gik der siden du bestilte din jakke til den kom i tolden??
  få du jakken af tolden??
  de udlevere vist ikke kopivare…
  til Kalle Severin-Andreasse
  hvordan er jakkens kvalitet??
  den må da leve op til de ca. 1300 kr de tager for den??
  eller er den ikke mere værd end de 100 kr som du skriver?
  hvordan er jakken somsådan? kan man tydligt se det ikke er en ægte..

  overvejer at bestille en fra siden! så håber i vil hjælpe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Hansen

  Anne:

  Synes ikke nogle af de to links du har sendt virker troværdige.

  Hvis du selv går ind på Canada Goose’s hjemmeside kan du læse om deres dun- og pels politik.

  Her står blandt andet at de aldrig køber pels fra pelsfarme, samt at de tager afstand fra plukning af levende fugle.

  Jeg synes det er synd at folk smider om sig med anklager uden at de reelt har undersøgt sagen – det gør at folk som mig (der bl.a. er den glade ejer af en Canada Goose OG er en stor dyreelsker) føler mig utilpas når jeg går på gaden i minus grader med min dejlig varme jakke MED pelskrave. Man ved jo ikke hvad damen man passerer smider efter mig af beskidte bandeord.

  Canada Goose jakker er i en eksklusiv kvalitet, designet til polar-ekspeditioner. Pelskraven sørger for at dit udsatte ansigt ikke bliver frosset til, og at luften du indånder når at blive varm, så dine blodkar i lungerne ikke sprænger (hvis du nogensinde har løbet i minusgrader ved du hvad jeg mener).
  At folk så er begyndt at bruge dem i lande hvor forholdene ikke er ligeså golde er jo ikke noget Canada Goose kan gøre noget ved- De er sikkert bare glade for salgstallene.

  Canada Goose jakker er møgdyre, men det har altså også noget at gøre med de forhold de bliver produceret under – Firmaet er nemlig forbeholdt pelsen fra de prærieulve der er blevet skudt for at holde bestanden nede. Altså fritlevende ulve!
  Det er også derfor du ikke finder minkpelse på canada goose jakker – de bruger KUN pels fra prærieulve!

  Det ville svare til at de kronhjorte der bliver skudt i Dyrehaven bliver brugt til noget nyttigt – f.eks gode bøffer.

  Og så kan du kalde mig en hård og kold skiderik, men det kan jeg altså ikke se noget galt i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Puha, jeg kan knap nok følge med i diskussionen, men siger tak til alle for input og håber, at diskussionen fortsætter!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo

  Hej Maria…
  Canada Goose laver nogle rigtig lækre jakker i en suveræn kvalitet. Du får desværre nok bare ikke en ægte Canada Goose fra Fabriksoutlet.com.
  Jeg har ganske rigtigt, som min svoger Kalle også har skrevet herinde, handlet hos Fabriksoutlet.com. De 3000,- han nævner, er dog incl. to T-shirts. Jeg har købt to Ed Hardy T-shirts til mine døtre og to Canada Goose Chilliwack, en str. M til min søn og en XL til mig selv. Jeg har modtaget de to T-shirts, som absolut ikke er ægte og som falmede kraftigt i farverne efter den første skånevask. De endte med at koste mig ca. 490,- kr./stk incl. told og moms. Jeg har også modtaget én jakke i str. XL, som absolut heller ikke er ægte og kvalitetsmæssigt langt fra lever op til det jeg forventede. Størrelsen er meget lille af en XL at være. Min søn, som normalt bruger en str. M kan passe den. Jeg skulle betale knap 700,- kr. til tolden for at få jakken udleveret. Fabriksoutlet.com markedsfører efter min mening, deres varer som ægte mærkevarer og som om deres forretning ligger i London. Intet jeg har modtaget er ægte, og ved at kontakte Forbrugerstyrelsen, fandt jeg ud af at firmaet bag, ikke har noget med England at gøre, men ligger i Den Dominikanske Republik. Varerne har jeg fået tilsendt fra http://www.ems.com.cn i Kina og jeg hæfter derfor selv for afregningen af moms og told. Jeg har forgæves forsøgt, at hæve købet vedr. den sidste jakke jeg ikke har modtaget, men hverken fabriksoutlet.com eller firmaet som stod for betalingen, http://www.billingsupportsystem.com, betaler penge tilbage. Varerne på billederne på fabriksoutlet.com ser tiltalende og lækre ud. Jeg vil dog, udfra mine erfaringer med dem og udfra det ikke er ægte varer men billige kopier jeg har modtaget, på ingen måde anbefale nogen at handle med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vi var lurad av de, sen blev de hotsamma och otrevliga oxå. Vi var tvungna att polis anmälla de

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Puha, der er vist kun én ting at sige: Man skal holde sig langt væk fra det site!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ken

  Hejsa, jeg har også lavet lidt research på fabriksoutlet.com

  Billederne af alle deres produkter er tyvstjålet fra de originale hjemmesider, og kan derfor ikke bruges til at bevidne om ægthed.
  Jeg er også faldet over en gruppe på facebook med 150 medlemmer der har haft dårlige erfaringer med shoppen. Link: http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=share&gid=237449868469
  Men når men handler på internettet, skal man ALTID bruge sin sunde fornuft. Hvis prisen på den vare du har fundet er væsentligt lavere end den en aut forhandler tager for varen så kan du være 99,9% sikker på at den er fake. Bare fordi man har en webshop er grossistens priser ikke anderledes fra nogen andre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak, fordi du deler din research!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahmoud

  nogen der ved om hjemmesiden fabriks outlet.dk er troværdig,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Som du kan læse i kommentarerne er jakkerne fra den i indlægget omtalte hjemmeside fake. Så hold dig langt væk!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahmoud

  de har allerede hævet penge fra min konto, og har prøvet a melde det, men politi mente ikk de kunne gøre det store. jeg er så sur, det noget rigtig møg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det er jeg ked af at høre 🙁 Der er desværre ikke så meget at gøre ved det
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans Peter

  Jeg har også forsøgt mig med at handle med dem, men jeg var ude for det samme med varer, der kommer fra Kina.

  De påstår stadig at varen er ægte, og nægter at betale pengene tilbage, selvom jeg ikke hentede varen på posthuset. Jeg ville under ingen omstændigheder betale 700 mere for varen, når jeg var blevet overbevist om at det var kopier.

  Jeg har bedt min bank om at køre en sag, hvor de kan få pengene tilbage gennem det internationale samarbejde om betalinger via nettet.

  Jeg har ikke fået en afklaring på sagen endnu, men banken lægger pengene ud til mig, og så kommer der en løsning om at antal måneder.

  Anbefaling: Hold jer væk fra den hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ej, øv, øv! Der er vist ikke andet at sige, end at man skal holde sig væk!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne Malmos

  Hej alle,

  Min lillebror ønsker sig rigtig meget en jakke fra Canada Goose – nogen, der ligger inde med en reel/troværdig/loyal hjemmeside, der forhandler disse til lidt billigere penge end i butikkerne?

  Mvh Stinne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne Malmos

  Ps. På forhånd tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Stinne,
  Jeg kender ikke til nogle gode hjemmesider, men måske er der andre, der kan hjælpe med en kommentar?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej er en dreng på 14 år.
  hvis det er til en dreng så ska den næsten være i sort eller sandfarved,
  men pige modellerne ska nok være beige,
  har selv en sandfarved ægte self fake er noget lort!! men jakkerne er alle god kvalitet og rigtig dejlige varme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak, fordi du kommer med input.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har lige fået et brev om at en jakke bestilt derfra er holdt tilbage i tolden, og at den kommer fra Kina? Har nogle af jer der har prøvet det samme på en eller anden måde fået pengene igen? Jeg nægter at gå ned og give 700 kr. ekstra for en fake jakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Mette,
  Jeg ved ikke, hvad du helt konkret kan gøre, men prøv at kontakte din bank for at se, om handlen evt. ikke kan føres tilbage?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  hvordan kan man se om det er en drenge model??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg er ikke ekspert på området…Men måske andre kan hjælpe dig. Hold dig forresten fra hjemmesiden, der er omtalt i indlægget – jakkerne er fake!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi Larsen

  Jeg har undersøgt mulighederne for at erhverve sig canada goose til billige penge: i usa koster de kun ca 500 dollar men butikkerne skriver under på en kontrakt hos canada goose at de ikke må sende varer udenfor usa, den billigste måde jeg kan finde er de svenske butikker som er opført på canadagoose egen hjemmeside der kan man spare op til 1000 kr. jeg har fundet en chilliwack der i dk koster 4500-4800 men hvis jeg henter den i malmø eller bestiller den på nettet skal jeg gi 3800, og det er 100% ægte !!!
  samtidg synes jeg at der bliver snakket meget om de fake jakker der men efter og ha læst denne blog ku jeg aldrig drømme om at smide mine penge på så noget Så Shame on you… hvis canada goose har dårlig dyrevelfærd hvad tror i så de gør ved dyrene under en fake produktion i kina ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  @Jimmi Larsen: Problemet med at de ikke må sendes udenfor usa er nemt løst -> http://www.shopusa.dk/
  Så sitet i so ein ding på dr. Selve konceptet er at de giver forbrugeren en adresse, der bruges som mellemstation for den vare man køber på en hvilken som helst hjemmeside fra usa og så sender de varen videre til DK. (der skal selvfølgelig stadig betales told og moms)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor meget koster en (candakus jakke) eller’s ville jeg købe et;D

  hvis den koster mindre end 500 kr;D så er det godt;D så ville jeg købe den;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nielsen

  hey.
  hvor kan ganada goose dunveste købes, helst i pink/lyserød ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Der kan jeg desværre ikke hjælpe dig…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper NIelsen

  Der er sindsyg mange falske Canada Goose og Moncler I omløb, og man kan altid være sikker på, at hvis prisen er under det som den koster i en officiel forhandler, så er det for godt til at være sandt…

  Jeg købte min Canada Goose jakke fra den her side http://www.miinto.dk/brands/canada-goose normalt ville jeg aldrig købe så dyr en jakke online, men jeg kan se at den kommer direkte fra den danske distributør NAG People, så følte jeg mig tryg. Det kunne jeg også sagtens Canada Goose jakker er fandme fantastiske, men tror nu jeg skifter min Canadian ud til en Moncler her til vinter, læste lige en fed artikel omkring falsk og ægte på samme side hvor jeg købe min første canada goose – http://www.miinto.dk/passion-for-fashion/a-33–gte-eller-falsk-moncler-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi

  Jeg har også bestilt nogle varer fra fabriksoutlet. Varerne er tilbageholdt i tolden og skal betale omkring 700 kr. for at få varerne udleveret. Jeg mener ikke at virksomheden driver fair forretning idet de udgiver sig for at være skandinavisk men med kontor i England. Dermed forventer jeg ikke at ved varerbestilling der skal tillægges moms og told, men når varerne så kommer frem, så er afsendelsen fra Kina og dermed er der told og moms på. Derudover opfordrer fabriksoutlet til at lyve overfor told og skat ved at sige at varerne er gaver for dermed at undgå told (jeg ved dog ikke om dette er korrekt). Told og skat skal have dokumentation for værdien af pakken. Fabriksoutlet fremsender efter henvendelse en faktura skrevet i word og opfordrer til at man selv kan skrive det beløb man har lyst til (for at undgå told). Denne hopper told naturligvis ikke på og forlanger selvfølgelig at se en bankoverførsel. Fabriksoutlet fastholder at fakturaen kan bruges og at jeg bare kan ændre beløbet for at undgå at betale told og moms.
  Jeg vil derfor på det kraftigste fraråde alle at købe varer på fabriksoutlet.com. De undlader som sagt at informere om at der skal betales told og moms og efterfølgende opfordrer de til at snyde told og skat for at undgå at betale told og skat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Få et hurtigt overblik over Canada Goose fra troværdige danske og europæiske webshops her: http://pricecity.dk/search.php?s=canada&x=0&y=0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Nogle af Jer der har erfaringer med at købe fra hjemmesiden: gear-up.com ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har også været en af de uheldige og bestille en goose jakke fra hjemmesiden
  Ærger mig over, at jeg ikke har set din blog nu, så havde jeg undgået det. Det var også for godt til at være sandt!!
  Da jeg modtog min jakke, blev jeg godt nok forskrækket over hvor dårligt fake det er! Det er næsten pinligt at se den.
  Jeg skrev en ordenlig sviner mail til dem, for aldrig har jeg set sådan en grim jakke før, og med deres 100% originale varer, som de påstår!

  Jeg fik chokerende nok svar igen indenfor 5 min. Undrede mig lidt over det, men fik svar på svensk. Deres firma er i England, Varen kom fra Hong Kong. Det giver ingen mening. Men de skrev at jeg skulle læse betingelserne igen, og der står ikke man kan returnere varen på hjemmesiden. Så svarede jeg, at det står ingen steder og forklarede hvordan jakken var, og blev sendt fra Hong Kong osv.
  Indenfor 10 min. fik jeg en lang besked med at de beklager, at jeg er en af de få kunder der ikke er tilfreds med mit køb, men deres varer er 100% ægte, og at den bliver sendt fra Hong Kong, har ingen betydning for den er fake, for Canada Goose’ fabrik ligger nemlig i Asien.
  Og man kan desværre ikke sende varen retur.

  Jeg handler ellers altid på nettet, og har ikke haft problemer med det. Så derfor stolede jeg på dem. Men nu ved jeg hvert fald, at man skal tjekke om man kan sende varen retur og tjekke firmaet ud først.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Så fik jeg 2 stk. jakker fra Fabriks Outlet. Der gik 23 dage fra de hævede 3000 kr fra min konto til jeg modtog jakkerne. De kom fra Hong Kong og var som jeg nu er blevet oplyst fake øv øv… Blev oplyst fra deres hjemme side at de var store i størrelserne. Og nej de er mega små ! Og selvfølgelig kan de ikke sendes retur skiver de.De skriver at jeg kan sælge dem og købe en ny jakke til halv pris hihi…. Hvor dum kan man være ! Så køb endelig ikke noget fra FABRIKS OUTLET.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bestilte og betalte en Canadagoose jakke fra denne hjemmeside: canadagooseparka.biz. Fik ALDRIG jakken. Siden ser vildt orginal ud. Kalder sig official Canadagoose discount store”. Tlf.nr. er fra USA, mail var fra en “John Smiths” på en mail adresse der virkede ægte: Servive@canadagoose.com. Men efterfølgende svarer de aldrig. Troede jeg havde betalt i dollers, men min bank oplyser efterfølgende at pengene er hævet i kinesisk valuta. Fuck hvor har jeg været naiv! Min bank forsøger i øjeblikket at få mine penge retur. Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Den fabriksoutlet er osse fake, en go’ og nem huske regel, lyder det for godt til at være sandt så er det , det osse ..
  Du kan ikke købe canada goose og moncler til 60-70% ..
  Ægte goose jakker i danmark bliver hævet ned fra hylderne . og er stortset allerede udsolgt alle steder . hvorfor sku man så sælge dem til halvpris eller mere? hvis man vil være sikker på ægteheden . må man betale fuldpris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har læst alle jeres kommentarer, med stor interesse. Jeg har selv ledt efter en Canada Goosejakke, og på FB dukkede der en hjemmeside op, med nogle meget billige Canada Goosejakker.

  Jeg er dog rigtig meget i tvivl om denne side er “rigtig”! Nogle, som har nogle erfaringer med denne hjemmeside?
  http://www.jakkedk.com/index.php?main_page=page&id=15

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selina

  Måske lidt en sen kommentar, men jeg fandt en guide til Canada Goose jakker her igår. Der står meget udførligt hvad man skal passe på osv. http://solbrilleguiden.net/online-guides-artikler/canada-goose-guide-til-canada-goose-jakker/

  På samme side er der en guide til, hvordan man undgår webshops med falske varer fra Asien. Den er faktisk rigtig god, synes jeg 🙂
  http://solbrilleguiden.net/online-guides-artikler/sadan-undgar-du-webshops-med-falske-varer/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Ved du om miinto sælger ægte Canada goose jakker??? (: svar hurtigts muligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mari652@live.dk

  hej er der nogen der ved om denne side er fake har nemmeig bestilt en canada goose jakke der fra for 10 dage siden og skal på lejr skole på fredag tror i at pakken når at nå frem. altså jeg spurgte dem hvror lang tid det tog før den ankom og de sagde melle 9-12

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mari652@live.dk

  how glemte website : kobcanadagooseparka.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Sikkerhedsnåle-øreringe