Smykker fra Cheap Monday

Nyt online modemagasin af Costume

Den 8.december bliver en dejlig dag – det er jeg ganske sikker på! Ikke nok med at det er den dag, jeg afleverer mit bachelorprojekt og dermed kan holde lidt velfortjent juleferie, så læste jeg lige en spændende nyhed hos MediaWatch, der gør tirsdag den 8.december ekstra spændende.

På den dato udgiver Costume nemlig for første gang et online modemagasin, der hedder “Fashionista by Costume”. Meningen er, at det skal udkomme en gang om måneden, hvor det virtuelle magasin lander i indbakken hos dem, der har tilmeldt sig – helt gratis!

“Med ‘Fashionista by Costume’ kobles Costumes troværdighed og eksklusive look med de interaktive muligheder, nettet byder på. Brugeren vil for eksempel kunne sammensætte sine egne outfits og købe dem med få klik med musen,” siger Costumes chefredaktør Rikke Agnete Dam til MediaWatch.

Spændende! Men nu vil jeg lige vente og se selve magasinet, før jeg fælder en endelig dom. Det er i hvert fald et godt initiativ at udvide Costume-universet, nu når så meget sker online bl.a. med alle os modebloggere – selvom jeg nu synes der plads til os alle på nettet. Ang. modemagasiner vs. modeblogs kan I passende læse Tavi’s glimrende indlæg, og jeg har også skrevet en smule om emnet.

I følge MediaWatch-artiklen skal man tilmelde sig på costume.dk, hvis man vil modtage “Fashionista by Costume”, men så vidt jeg kan se, så kan man ikke gøre det endnu – men der er jo også et stykke tid til…

Hvad siger I til initiativet?

EDIT: Og jeg kan nu se, at man kan tilmelde sig her. Hvis man i forvejen modtager Costume’s nyhedsbrev, så får man automatisk online-magasinet.

3 kommentarer

  • Hej! Jeg elsker din blog. Håber du lige vil tjekke min ud 🙂

    http://www.snapshots-by-molin.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et rigtig interessant emne, som jeg også selv har tænkt over. Især fordi jeg ret sent har fået øjnene op for mode-blogging, både som læser og blogger. Jeg oplevede faktisk en periode hvor jeg erstattede modeblogs med magasiner.
    En af de store forskelle på blogs og magasiner er, for mig, at det er nemmmere at identificere sig med en modeblogger som er en real-live-person, der viser sin personlige stil, i forhold til en model som er puttet i noget tøj og poserer.
    Men jeg ville nu nødigt undvære magasinerne. Jeg er vild med de glittede forsider, og den verden som magasinerne repræsenterer. Jeg mener, lige som dig, at der er plads til alle, selvom vi ser at modeblogs får mere og mere indflydelse. Det blir interessant at følge udviklingen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @lena: Jeg har add’et din blog til min linkliste.
    @Nina: Jeg er helt enig med dig 🙂 Blogs har den force, at de er personlige og dermed nemmere at identificere sig med. Magasiner kan det fantastiske, at de opbygger universer, som vi bliver fascineret og forført af – og jeg vil da ikke undvære nogle af delene!
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker fra Cheap Monday