eBay deal hunter - her er mine kup

Dagens outfit: Mandags-travlt

115
Hvid tank top fra Customized for the Crowd, halskæde fra H&M, blomstret 2nd hand skjorte fra Weekday, sort cardi fra H&M, indigo jeans fra Vila og støvler fra Friis & Co. med bootstraps fra Vagabond.

I dag har været en travl dag, så jeg har ikke rigtigt haft tid til at brokke mig over, at det er mandag, vådt og gråt. Jeg vågnede tidligt, da jeg skulle ringe til min læge, som (typisk) var på kursus i dag, og så arbejdede jeg videre på min bachelor.

Om eftermiddagen var jeg ude at interviewe, og jeg skal bruge hele aftenen (og måske noget af natten?) på at skrive bånd ud. Det er nok ikke det mest fornuftige for mig at arbejde alt for sent, for jeg er ikke helt på toppen. Jeg tror det er stress (og forhåbentlig ikke svin)! I går spiste og spiste jeg uden at blive rigtigt mæt (jeg blev dog endelig mæt om aftenen), og så faldt jeg i søvn kl. 20!

I morgen kan jeg desværre heller ikke rigtigt slappe af: Jeg skal have fat i min læge, skrive bånd ud, stemme (husk nu at komme ud og sætte jeres kryds alle sammen!), interviewe og skrive endnu mere bånd ud…

Stress!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay deal hunter - her er mine kup