Søndagssang: Regina Spektor - Us

Falske øjenvipper

16
Jeg har længe gået og leget med tanken om at prøve falske øjenvipper, og nu når juletiden med alle dens fester står for døren, så er der vel ikke et mere passende tidspunkt at komme i gang end nu! Jeg tror virkelig, at lidt ekstra hjælp på vippe-fronten vil være et perfekt touch til ens festlige makeup.

På ingen måde skal jeg dog kaste mig ud i det look, som Agyness Deyn sporter på billedet. Jeg tænker bare nogle helt standard øjenvipper – eller måske enkelte “totter” her og der.

Men jeg har ingen erfaring what-so-ever med falske øjenvipper – og tanken om at komme lim og falske vipper i nærheden af mine øjenomgivelser er faktisk en smule skrækindjagende :S Jeg mener, jeg var flere år om at blive linsebruger, fordi jeg ikke kunne fordrage at stikke mine fingre i øjnene!

Så jeg håber på lidt råd fra nogle mere erfarne ud i brugen af falske øjenvipper: Hvad er do’s og don’t’s? Hvilke mærker er gode, både mht. vipper og lim? Og hvordan skal man i det hele taget gribe “monteringen” an?

Do share!

(billede fra daylife.com)

22 kommentarer

 • jeg bruger ofte falske vipper, naturligvis når lejligheden byder sig og ikke bare når jeg skal aflevere søn i vugger, men det giver virkelig meget.
  Bruger både totter, helvipper eller specielvipper, med fjer osv. -og så bruger jeg dem naturligvis meget i mit job som makeup artist:)

  Nåh men der findes jo både proff og mindre proff og specielt mac og makeup store har en masse sjove og spændende vipper, der også koster derefter. HVis du bare vil have fylde eller sjov for en enkel aften så “nøjes” med at købe et par fra H&M til 49kr.(de kan også klippes til totter uden besvær) Dels fordi det kan være svært at sætte dem på hvis man ikke er så fingernem og ikke har prøvet det før, men også fordi det kan være du bare slet ikke synes det er dig. Hvis det så er en succes og du er vild med det, kan man jo prøve nogle af de lækre og fuldstændig fantastiske vipper, der dog ofte kommer op over et par hundrede:)

  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du skal helt afgjort få det gjort ved en kosmetolog. Og du skal sørge for at få enkelte vipper og ikke “totter”, det ser farligt ud.
  Jeg har prøvet begge dele og jeg er ikke i tvivl om hvad der er bedst -og pænest. Det er helt fantastisk nemt at holde og du ligner en drøm hver dag, selv uden at have brugt nævneværdig tid på makeup.
  Fif: Sørg for at få dine egne farvet helt sorte først, det giver et rigtig godt resultat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har rigtig gode erfaringer med Depend fra matas 🙂 de fås i forskellige modeller. de ser naturlige ud, og så følger der både sort og gennemsigtig lim med. så når man bliver lidt øvet kan man bruge den sorte så det giver et eyeliner effekt. De er super nemme at ligge på hvis man bare lægger dem på vipperne og bruger n vatpind eller lignende til at presse dem fast og justere dem. Hvis jeg skal sige hvad du ikke skal bruge er det dem fra H&M de er ubrugelige.

  MVH Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuh hvor godt at jeg ikke er den eneste der ikke er så glad for lim og plastik i nærheden af mine øjne, men samtidig gerne vil tilføre et ekstra touch til øjnene!

  Det ville være rigtig godt med en såkaldt guide fra en erfaren bruger af falske øjenvipper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv superdårlig til det med falske vipper, og har derfor opgivet, men hvis jeg alligevel skulle give det er ekstra forsøg, så ville jeg prøve Mac’s øjnvippebuketter, for dem har jeg set anbefalinger af mange steder efterhånden (;

  http://www.blogalahelene.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://www.youtube.com/user/panacea81#p/search/2/E-ZmCtDCBEg
  ^Det hjalp mig rigtig meget! Især det med pincetten.
  Men go for it! Det er super fint, når det først sidder godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bare se den her video: http://www.youtube.com/watch?v=qguP5zLSH_s
  han er seriøst den bedste til at bruge falske vipper, man får alle hemelighedderne.

  XD
  alberte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ..

  -jeg elsker at eksperimentere men vild makeup og festlige øjenvipper i forskellige størrelser og faconer. Jeg har været indehaver af nogle fra Make Up Store. De er temmelig dyre og ligeledes er limen du køber seperat (samme mærke). Jeg blev skuffet over deres holdbarhed.
  Hvis du blot vil eksperimentere med nogle lidt mere diskrete, er dem de sælger i Matas utroligt gode (mærke:Depend), og personligt synes jeg limen der følger med disse, er det bedste.

  God fornøjelse (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria.

  Først: Tak for add’et 🙂

  Jeg synes helt klart du skal prøve MAC’s øjenvipper. Jeg har prøvet dem og et par fra E.l.f (fordi de var så billige), og MAC’s er den højere pris værd. Prøv dem hvor vipperne krydser ind over hinanden – de giver en fin effekt og ser helt naturlige ud. Man kan klippe dem over på midten, og kun bruge halvdelen på den yderste del af øjet – på den måde får man også et ekstra sæt 🙂

  Det med at sætte dem på selv er lidt svært synes jeg, men med lidt øvelse bliver det hurtigt bedre. Håber du kan bruge mine råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Karin: Og det er, som du siger, nok en god idé for mig (og andre nybegyndere) at begynde med nogle billige vipper, så man kan se, om det overhovedet er noget for en 🙂
  @Pernille: Et det vippe-extensions, du tænker på? For det er nok lidt for dyrt for mig og passer heller ikke helt til mit behov. Har ikke behov for dramatiske øjne til hverdag, men bare til mere festlige lejligheder. Og mine vipper er heldigvis sorte i forvejen – da jeg har naturligt sort hår 😉
  @Julie: Tusind tak for tippet! Depend-vipperne. Det lyder bestemt som noget, der er til at overkomme!
  @Vibeke: Ja, lidt ekspert-hjælp er tiltrængt…Prøv at tjekke nogle af youtube-linksene i de andre kommentarer 😉
  @helen: Har også hørt godt om MAC vippebuketter, men er de ikke dyre?
  @Kimmie: Tak for linket! Selvfølgelig kommer youtube til hjælp, når det kommer til tvivlsspørgsmål inden for makeup 😉
  @alberte skronski: Tak, han er lidt speciel – men han kan jo sit kram!
  @..: Du er ikke den første til at anbefale Depend, så jeg må nok hellere et smut i matas!
  @sigrid: Det var så lidt med add’et 🙂 MACs produkter er lækre, men også dyre! Så jeg prøver med nogle billige, og hvis jeg får styr på det, så investerer jeg nok i MAC!
  /Maria
  Bliv endelig ved med at dele ud af jeres tips, tricks og erfaringer med falske øjenvipper 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja, han er lidt speciel, men han er en fantastisk makeup artist.
  og han har en masse gode tips og triks.
  men, jeg syntes at han er ret grineren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ps. den bedste lim du kan få, er efter min mening DUO eyelash adhesive. du kan købe den hos mac.
  og hvis du rigtigt skal spendere, så gå i shu uemura, de er nemlig kendt for at have verdens bedste falske øjnvipper. alle mine er derfra, og jeg har ikke været skuffet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger altid falske vipper til fest, fordi jeg er asiat og har meget korte vipper – ikke så prangende!
  Jeg hopper også på Depend vognen! de er super!
  – men vil også gerne anbefale H&M’s billige, du skal bare bruge en anden vippelim end den der kommer med, den er lidt “cheap” i det og holder ikke i særlig lang tid (rimelig afslørende med vipper der ‘dingler’ efter man har været ude og danse) depends vippelim er udemærket og holder hele natten! den fåes både i sort og klar farve, men anbefaler den klare, fordi den bliver ‘usynlig’ når den er tør 🙂

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11471417
  ^sandra fra niotillfem har lavet en rigtig fin video-guide til at påsætte falske vipper, og ellers er der masser af guides på youtube! 🙂

  held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @alberte skronski: Ja, man skal i hvert fald ikke være for hurtig til at dømme på udseendet! Han virker ret go’!
  @rockabette: Tusind tak for alle tipsene! De hjælper helt sikkert i min færd mod falske øjenvipper!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan helt klart anbefale macs øjenvipper OG deres lim. Så dyre er de altså heller ikke:-) Det koster 95 for et sæt, og jeg genbruger mine 8-10 gange, så er det jo ikke meget pr. gang. (Jeg nulrer bare forsigtigt limrester af efter brug). De er super flotte, og jeg får altid kommentarer for, hvor flotte vipper, jeg har, når jeg har dem på (så må man jo selv om, om man vil afsløre, de er fake). Det vigtigste, når man er nybegynder er faktisk at have en god lim, så hvis du ikke vil investere i både vipper og lim fra mac, vil jeg anbefale limen i første omgang og et par billige vipper. Og limen varer for evigt. Et godt tip er at komme limen på kanten af de falske øjenvipper, og så lige lade det tørre 30-60 sekunder, så er de meget lettere at arbejde med, og sætter sig hurtigere fast på øjenlåget. Håber det kan bruges til lidt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippene. Må stoppe forbi MAC-standen ved lejlighed.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  det er snart nytårs aften og jeg har også tænkt mig at prøve kunstige øjenvipper for første gang, men jeg er lidt usikker på om de nu holder og om de er irreterende at have på. Har lige fået et par fra depend fra matas. Dem der ser mest “naturlige” ud. Der står ikke noget om at limen skal sidde i 30 sek, men har også hørt og set på youtube at det er bedst og nemmeste at arbejde med så limen bliver lidt “sticky” 🙂
  Er det også en god idé at lade limen sidde på i ca. 30 sekunder fra depend?
  Og hvordan føles kunstige øjenvipper når man har dem på? er det til at holde ud? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Sara: Jeg har endnu ikke selv prøvet falske øjenvipper, men mit bedste råd er at prøve sig frem og se, hvad der fungerer bedst for dig.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metz

  Det er mega vigtigt at bruge en god lim, og der er altså ikke noget der slår DUO som du kan købe hos MAC til ca. 80 koner :3
  Det er jo slet ikke slå slemt, og du får meget mere lim end hvad der er i de tuber der kan købes separat.

  Og når det gælder naturlige vipper er mærket ligemeget..
  Som nybegynder kan ‘half lashes anbefales da de er en del nemmere at bruge, og både kan give et dramtisk look på en naturlig måde fordi de kun sidder på den yderste halvdel af øjet, men man kan også få nogle der er super naturlige 🙂
  Individuelle vipper (totter) er ikke godt at starte med fordi det er så nemt at få dem til at stritte i alle mulige forskellige retniger!

  Når det gælder mere dramatiske vipper er god kvalitet (fx. MAC) et must!

  Men ligemeget hvad kan du jo altid gå en tur forbi MAC mens de ikke har så travlt og få nogle tips, og hvis du køber et par sætter de dem gratis på så du lige kan se hvordan det skal gøres 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for tips! Må forbi MAC på et tidspunkt så.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Regina Spektor - Us