Se Alexa Chungs outfit hver dag i februar

Elf on my shelf


Som jeg har hintet i et tidligere indlæg, så er jeg bidt af brynprodukter for tiden, for jeg vil virkelig gerne have nogle velplejede og -formede bryn, så jeg ikke behøver at gemme dem væk bag mit pandehår…

Så da ELF Cosmetics for tiden har 20 procent rabat på deres Studio-linje – brug koden PROSAVE inden midnat i dag (gælder kun for køb over 127 kr.) – kunne jeg ikke stå imod at hamstre lidt brynprodukter, og så røg der selvfølgelig lidt ekstra med, nu når jeg alligevel var i gang 🙂

ELF Cosmetics har et stort udvalg af make up til latterligt lave priser. Studio-linjen er en lidt dyrere og mere professionel linje, men priserne er stadig ren give away: Vi snakker 30 kroner for en blush og 30 kroner for en pensel!

Umiddelbart tænker jeg så, at det simpelthen er for godt til at være sandt, men grundig research på både Youtube og MakeUpAlley afslører, at det er fine produkter til prisen. Selvfølgelig skal man ikke forvente MAC til en tiendedel, men man skal heller ikke tage de lave priser på ELF Cosmetics som et udtryk for, at det er lige til skraldespanden!

Af brynprodukter købte jeg:
Eyebrow lifter and filler i ivory/dark til 30 kroner.
Eyebrow treat and tame i dark til 30 kroner.
Eyebrow stencil til 13 kroner – den er ikke fra Studio-linjen, så der er ikke rabat på den.

Andet dullegrej:
Duo Eye Shadow Creme i eggplant til 13 kroner – er heller ikke fra Studio-linjen. De grønne og lilla farver vil være perfekte til mine brune øjne!
Blush and Bronzer Compact til 30 kroner. Den skulle eftersigende være meget lig NARS’ famøse blush Orgasm og lige så famøse bronzer Laguna.
Bronzer i Warm til 30 kroner. I følge diverse Youtubere minder den om MACs mineralize skinfish, som jeg elsker.

Og så blev det til lidt pensler også – go figure!
Complexion brush til 30 kroner.
Powder brush til 30 kroner.
Small brush holder til 43 kroner.

Jeg ville også meget gerne have haft Mineral Infused Face Primer til 50 kroner for at se, om den er en værdig og billiger arvtager til min primer fra Smashbox. Og så var Eyeshadow C Brush til 30 kroner heller ikke på lager, så den må jeg vente med at bestille til en anden god gang. Porto fra England til Danmark koster kun 34 kroner – og så kan man betale med PayPal, så nemmere bliver det ikke 😀

Så med rabat fik jeg alle produkterne, I ser på det øverste billede, til kun 235 kroner inkl. porto. Jeg skal nok anmelde produkterne, når jeg har modtaget og prøvet dem 🙂

(billeder fra eyeslipsface.co.uk)

11 kommentarer

 • Glæder mig til at høre din anmeldelse af “Eyebrow Treat And Tame” – jeg lader mig også friste af ca. alle bryn-produkter på markedet og altså også denne.

  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Ved du hvorfor koden ikke virker når jeg prøver??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  hej Maria!

  hvad gør den der face primer egentlig? har hørt rigtig meget godt om dem, men må indrømme, jeg ikke rigtig ved, hvad de gør..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Mette: Glæder mig også til at prøve produkterne!
  @Lene: Undskyld, det sene svar – nu er koden jo desværre udløbet! Kan se, at koden stadig skulle være, da du kommenterede, så jeg ved ikke, hvad der er gået galt… Jeg håber, det lykkedes for dig!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra ELF Cosmetics, som jeg bestilte sidste uge, er allerede kommet med posten – desværre var jeg ikke hjemme, så jeg må vente til i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker ELF..det er super fedt med produkter til få penge;)

  Men deres dollar linie skuffer lidt…men 1 dollar pr. item…købte mens jeg boede i USA – nå men deres studio og mineral line er pengene værd!!

  Tjek Sigma make up brushes! De er dobbelt pengene værd…like MAC only half the price…love love love them!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg har også primært holdt mig til studiolinjen! Og jeg vil vildt gerne have Sigma-brushes, skal bare lige have pengene til det 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg glæder mig til en anmeldelse af alle tingene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det varer nok lidt endnu, da jeg lige skal have gennemtestet produkterne!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fik jeg endelig tid til at sætte mig ned og få anmeldt produkterne fra ELF Cosmetics, som jeg købte i februar måned. Jeg håber, I kan bruge det til noget Part 2 kommer op i morgen, regner jeg med. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fik jeg endelig tid til at sætte mig ned og få anmeldt produkterne fra ELF Cosmetics, som jeg købte i februar måned. Jeg håber, I kan bruge det til noget Part 2 kommer op i morgen, regner jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se Alexa Chungs outfit hver dag i februar