Det’ ik’ så ringe endda!

Sommerlængsel


Jeg sov virkeligt dårligt i nat, så jeg er træt, træt, træt i dag. Og jeg ved godt, hvad jeg er træt af: Det l*rte vintervejr! Sne er meget flot og hyggeligt, når det ligger udenfor juleaften, og man selv sidder inde i varmen og spiser and og pakker gaver op. Men når der stadig ligger sne i starten af februar, og der er udsigt til mere et par uger endnu, så er det ved at være nok!

Så er der de dér irriterende typer, der siger, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning – og det kan godt være, de et eller andet sted har ret, men kors hvor er jeg træt af uldstrømpebukser under jeans, store støvler og handsker!

Jeg vil have bare tæer i sandaler, solbriller og lette kjoler! Især dette billede fra Forever21 har inspireret mig til mit look til sommer: En stribet top, som ikke er de vante striber i navy eller sort, og blomstrede shorts – og når jeg bliver lidt mæt af farver, så vil jeg hoppe i en kjole med et cool sort/hvid print. Må straks på jagt, hvis jeg altså kan komme frem for sneen…

(billede fra forever21.com)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det’ ik’ så ringe endda!