Det tager kun to minutter…

Anmeldelse af E.L.F-produkter – part 2


Sidste del af min anmeldelse af E.L.F Cosmetics – du kan se første del her.

Jeg har desværre ikke fået sat fancy tekstbokse ind, som jeg plejer, men lige nu vil jeg hellere se X Factor og spise lakrids, vindruer og chips med min lillesøster, der er på visit fra Svendborg 😀 – måske får jeg sat tekstbokse ind i morgen…

2 kommentarer

 • Lilja

  jeg kan rigtig godt lide dine anmeldelser af ELF-produkterne 🙂 (selvom de er liiiidt lange). jeg har selv købt det øjenbrynsprodukt med treat&tame, og jeg synes ikke, at treat-dele gør noget særligt for mine øjenbryn.. mine øjenbryn er meget “tynde” i enderne (måske lidt underlig formulering, men ved ikke rigtig, hvordan jeg ellers skal beskrive det, hehe), og jeg synes ikke, det hjælper – men omvendt så er mine øjenbryn også ret lange i forvejen.. men jeg kan i hvert fald ikke se nogen forskel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tilbagemeldingen – så er det jo ikke værd at prøve sig med den!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det tager kun to minutter…