Mere Miu Miu-spam!

Tagget!

Karin fra Hverdags Fashionista har beæret mig med en blogaward og nogle medfølgende søde ord – det er jeg rigtigt glad for!

Blogawarden indbefatter blandt andet, at jeg skal fortælle syv ting om mig selv, som I ikke vidste i forvejen. Here goes:

1) Jeg var vegetar, fra jeg gik i 9.klasse til en gang i slutningen af 3.g. Kald det ungdommens idealisme, men det var nu nok mere én del dovenskab, én del rebel og én del “det er synd for dyrene”.

2) Nogle gange sover jeg med åbne øjne, så hvis jeg skal overnatte hos nogen, jeg ikke har sovet hos før, så advarer jeg dem lige – ellers kan de godt få sig noget af et chok. Har forskrækket både medstuderende og min moster på den konto!

3) I folkeskolen blev jeg kaldt Maritter Sport, fordi jeg næsten hver dag kunne kværne en plade Ritter Sport i mig – det var altid den hvide chokolade med nødder og crisp. Nu er mit forbrug lidt mere moderat, men den hvide med nødder og crisp er stadig min favorit!

4) Jeg foretrækker at vaske op frem for at lave mad, hvilket passer hr. kæreste fint, for han har det lige omvendt 😀

5) Jeg er totalt angst for klovne (og andre klovnelignende figurer) og kan stadig have mareridt om The Joker (fra den gamle batmanfilm med Jack Nicholson), The Mask (jeps, komediefilmen med Jim Carrey!) og den creepy klovn fra Saw-filmene. Totalt irrationelt, I know!

6) Jeg har ingen stedsans – what so ever! Jeg formår stadig at tage metroen den forkerte vej, selvom jeg har boet i København i næsten to år, og jeg render stadig rundt med et mini Krak-kort i tasken. Og når jeg skal ud og rejse, må det også meget gerne være med én, der har stedsans, ellers finder jeg sgu aldrig tilbage til hotellet eller lufthavnen!

7) Jeg elsker at spille Super Nintendo – især Mario! Da jeg var lille købte min far en Super Nintendo, efter jeg havde plaget i lang tid. Den virker stadig, og jeg har lige fragtet den til København, så jeg kan banke hr. kæreste i Mario!

Meningen er så, at jeg skal tagge syv andre, men jeg har ikke rigtigt styr på, hvem der er blevet tagget, og hvem der ikke er – så jeg tagger alle, der har tid og lyst til at fortælle lidt mere om sig selv – jeg er jo dødnysgerrig efter at vide mere om jer alle!

7 kommentarer

 • udtørrer dine øjne ikke, når du kan sove med åbne øjne??? har aldrih hørt om det før..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER også Mario!!! Jeg havde den også, da jeg var lille, og har også en i dag. Fik den af min veninde i fødselsdagsgave for 2 år siden, den er toppen af poppen, totalt nostalgi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Nej, hvor er den fin. 🙂
  Kig forbi .. : http://fashionbybrightcolour.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Lise Jørgensen: Jeg sover ikke med åbne øjne en hel nat… Det er mere i kortere perioder, så min øjne tørrer ikke ud.
  @Ditte: Wauw, glad for at høre, at jeg ikke er den eneste Mario-entusiast!
  @Selma: Jeg viser godt nok ikke noget frem – men tak!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, kan da anbefale en Wii så, hvor man kan købe Mario spil til. Jeg spiller det selv med min søn og han synes det er grineren at høre mor fortælle, hvordan jeg også selv spillede det som en gal da jeg var lille:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg synes, der er et helt specielt retro over en god gammeldags Super Nintendo, som en Wii nok ikke kan konkurrere med – selvom Wii bestemt også har sin charme!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • After years of using “The Best Spinner” I found a spinner that is at least 2 years ahead of its time. Aaron’s “Spin Rewriter” the ONLY spinner on the market to write readable spun content with the click of a button. The ONLY spinner I use and recommend.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere Miu Miu-spam!