Klæd dig som Kiki

Always travel light…


…Det har aldrig været mit motto!

Jeg er SÅ dårlig til at pakke, kan aldrig begrænse mig og ender altid med at pakke alt for meget – men man ved jo ikke, om der lige kommer en uventet bytur eller to, man skal da ALTID have MINDST to par sko at vælge mellem, og hvad nu hvis en askesky eller andre omstændigheder gør, at jeg er strandet et par dage ekstra?!

Men i et anfald af “nu-skal-jeg-da-være-minimalist-rejsende” (og måske også lidt at jeg ikke gad at betale ekstra for at checke bagage ind), så skal jeg pakke alle nødvendigheder ned i håndbagage.

Tøj- og skodelen har såmænd ikke voldt de store problemer, det er væskeforbuddet, jeg bander og svovler over. Man kan da vist godt fornemme, at det mestendels er mænd, der laver de der EU-flyveregler, for hvordan får man alt sit dullegrej med?

Nu er det ikke fordi, jeg skal have hele beautyboksen med, men jeg har fået konstateret atopisk eksem (det var derfor min hud spassede totalt ud i vinters), og det eneste der kan holde det nede er en kombination af hormoncremer, immunsystemdæmpende salve og en fed, fed salve fra A-derma (det lyder ikke så farligt, som det er, men det er lidt besværligt!) Desuden skal jeg rense hud hver morgen og aften med en renseolie for at holde den fugtet.

Og selvom jeg har klemt cremer ned i rejsebøtter og fundet alt frem i rejsestørrelse, så har jeg stadig problemer med at få plads til det hele. Jeg skulle så meget have købt bagage tjeck-in!

Men nu håber jeg på, at mine medrejsende har lidt ekstra plads i deres væskeposer, og så vil jeg glæde mig til at det åndssvage væskeforbud ophæves i 2013

7 kommentarer

  • jeg tænker altid sådan at, det jeg skal have i min check-in bag er ting som jeg ikke kan undvære eller ikke kan købe der hvor jeg skal hen, altså p-piller er altid deri, men sådan en ting som tandpasta, behøver ikke komme med i håndbagagen, da den kan købes der hvor man kommer frem, altså gør det ikke noget hvis den bliver forsinket..hvis du forstår havd jeg mener, så er der bedre plads til dine cremer..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria, læste lige det med din hud. Har selv temmelig mange problemer med at mine kinder blusser vildt op, så ville da lige høre om det var sådan noget du har ? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @Lise Jørgensen: Jeg ved ikke, om jeg har fået formuleret mig ordentligt i indlægget…Men jeg har KUN håndbagage med på denne tur, så der er ikke nogen bagage, der kan blive forsinket…Det er selvfølgelig en god idé at lade tandpastaen ligge derhjemme og købe én, når man ankommer, men jeg har rigtig sart hud om munden, så mange tandpastaer får mig til at slå ud. Derfor bliver jeg nødt til at tage én med, som jeg ved, jeg kan tåle… Tør ikke tage chancen og købe en “fremmed” tandpasta…
    @Emilie: Det er ikke sjovt, at ens kinder blusser op, så jeg føler med dig! Men det er ikke kun mine kinder, der blusser op… Jeg får eksem/udslæt i ansigtet, på armene og på brystet. Jeg troede, at jeg var allergisk over for noget, men jeg blev testet og reagerede ikke på nogle stoffer. Derfor fik jeg konstateret atopisk eksem. Der er ikke rigtig nogen forklaring på sygdommen – der er bare nogen, der er “uheldige” og får det.
    Der kan være rigtigt mange årsager til, at dine kinder blusser op. Jeg vil foreslå dig at tage til din praktiserende læge og bede om en henvisning til en hudlæge.
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

    Hvilken renseolie bruger du?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Jeg bruger en renseolie fra Sephora og en fra Laura Mercier.
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

    Kan se du bruger Colgate. Den synes jeg kan være skrap. Zendium skulle faktisk være den mildeste tandpasta og har nogle lægende ting i. Anbefales ved blister.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Normalt bruger jeg også Zendium, men da jeg ikke har én i rejsestørrelse, så røg denne fra Colgate med. Den har jeg ikke haft problemer med.
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klæd dig som Kiki