Dagens outfit: Søndag i København

Cool SJP i blå og pink

Photobucket
Ih! Det er outfits som dette, der gør, at jeg glæder mig til Sex and the City 2! Her den anden dag blev Sarah Jessica Parker spottet på vej til et interview i dette fab outfit i pink og blå. Kjolen er fra Proenza Schouler, og de matchende sko er fra Nicholas Kirkwood.

I dag har jeg desværre slet ikke set sådan ud, men jeg har til gengæld hængt ud med mit trekløver af veninder – vi har shoppet og spist. Det er så rart at mødes og ordne verdenssituationen – især når vi til daglig er spredt rundt omkring i Odense, Nordsjælland og København. Der er ikke noget bedre end hygge med veninderne!

(billede fra thefashionspot.com)

3 kommentarer

 • Hun er jo som altid rimelig fab! Men men men… hvorfor er det at hun bare aldrig farver sine udgroninger?? Jeg forstår det ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis der er nogen der kan finde ud af at matche er det den kære Sarah! Er især vild med hendes sko. Er lige kommet hjem fra New York hvor jeg konstant var på udkig efter hende da jeg boede i hendes nabolag, men nej desværre var ikke heldig:(

  Vi følger dig på bloglovin, vil du følge os?

  /Ditte/Modekolibrien.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Line: Det er måske en del af hendes look? Personligt går udgroninger ikke mig på…
  @Ditte: Ærgerligt, at du ikke så hende! Jeg bruger ikke bloglovin, men skal nok add’e jer til min Google Reader (:

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Søndag i København