Kate Bosworth i army shirt

Dagens outfit: Eller i hvert fald et udsnit :)


Når det regner, som det har gjort i dag – hvem tænker så på at være fashionabel? Det gør jeg i hvert fald ikke… Jeg har holdt mig inden døre og kom kun lige ud for at åbne porten for min søster, købe ind og cykle hjem fra Christianshavn til Nørrebro (da det endelig var holdt op med at regne, forstås!).

Så outfittet har været ret behageligt og jeg-griber-lige-hvad-der-ligger-øverst-i-bunken. Den pink t-shirt med Jomfru Maria-tryk og overskriften “Nothing is impossible with God” er en gave fra hr. kæreste. Han købte den, da han var i Israel i sommer – som et led i en ret intern joke 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Bosworth i army shirt