Søndagssang: Gorillaz – On Melancholy Hill

Vi er røde…


Spottet for nyligt: Diane Kruger, Dree Hemingway og Cameron Diaz er alle labre ladies i rødt.

Jeg har længe selv været på jagt efter en rød kjole, men jeg har endnu ikke fundet én, hvor både farve, snit og materiale er gået op i en højere enhed… Lige netop rød og jeg er nemlig ikke så gode venner – det er lidt som om, at al farve bliver suget ud af mit ansigt. Men det er vel fordi, jeg ikke har fundet den rette nuance?

(billeder fra thefashionspot.com)

6 kommentarer

 • Lika

  Har du egentlig prøvet de der sigma-pensler du postede et indlæg om for noget tid siden? Er meget interesseret i at høre din mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Lika,
  Jeg har kun haft penslerne i en uges tid, så har ikke kunne teste dem så grundigt endnu… Jeg stræber altid efter at gennemteste alle de produkter, jeg skal anmelde, så de får en fair og ærlig anmeldelse…Så der går nok lidt til endnu, håber du kan vente 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Red er bare for hot:)! lækre kjoler på billederne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Selvfølgelig kan jeg det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Hej maria 🙂
  På trods af at jeg altid har elsket den røde farve, og har haft mange andre beklædningsstykker med farven, så er jeg indtil nu heller ikke den heldige indehaver af en rød kjole. Ville dog hjertens gerne iføre mig Diane Kruger’s røde drøm, selvom lange ærmer nu også klæder de røde kjoler synes jeg. Men vi må vel bare lede videre! 🙂 Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @fashionislands: De er alle hotte, nemlig!
  @Lika: Super!
  @charlotte: Jeps, vi må lede videre!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Gorillaz – On Melancholy Hill