Dagens outfit: VARMT!

Før: 799. Nu: 49!


Jeg trodsede varmen for at tage på udsalgsshopping igår – og det blev da også til et par kup, som jeg vil vise i de næste par indlæg 😀

BikBok i Købmagergade holder ophørsudsalg, og hvis du er villig til at rode igennem en del skrammel, så kan det være, du finder en skat. Således befriede jeg ovenstående par Lee-jeans fra en rodebunke, og fordi jeg er af den overbevisning, at man aldrig kan få for mange sorte skinny jeans, så kom de med hjem.

4 kommentarer

  • Hvor er du sindssygt heldig! Jeg har lige slidt mine sidste par skinny jeans i stykker og mangler desperat nogle andre, men har bare ikke lige 1000 kr at smide efter dem… Øv, at jeg ikke bor i KBH. Tror ikke Bik bok i Århus fører Lee…. God sommer! Og det klæder dig i øvrigt rigtigt godt med Alexander wang fletningen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hvor surt! Men man behøver jo heller ikke smide 100 kr. efter et par skinny jeans. Gina Tricots silvia-model er rigtig god – og koster kun 159 kr.!
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet! Jeg aner nemlig slet ikke hvor jeg skal begynde i jeans-junglen, da jeg ikke har købt nogle i et halvt årti (!) Dem må jeg klart få kigget på ved lejlighed:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Det er også en jungle at finde rundt i alle de jean, så pøj-pøj med jagten!
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: VARMT!