Chokolademuffins med marcipanfyld
Jeg havde noget marcipan liggende, fordi jeg havde lavet jordbærtærte for et stykke tid siden, og da det regnede i går, tænkte jeg, at det var et oplagt tidspunkt at bage på 😀
Det er denne opskrift, jeg har fulgt, og der er ikke rigtig nogen grund til, at jeg bruger tastekræfter på at gengive den her… Så bare klik over og følg opskriften. Den er ret ligetil..
Dog brugte jeg 150 gram mørk chokolade i stedet for opskriftens 90 gram – for lidt ekstra chokolade skader vel aldrig 😉 – og så lagde jeg en lille klump marcipan i midten af hver muffin. Ren guf for sådan en chokolade- og marcipangris som mig!
Man kan sikkert variere fyldet efter smag. Jeg forestiller mig, at en mini skildpadde fra Toms eller en Fazermint også kunne være toplækkert… Eller man kan udelade kakao og bruge hvid chokolade og hindbær – det er vist kun fantasien, der sætter grænser 😉
mmmm mums det lyder godt..
-Katja
fashionbysobczak.blogspot.com