Stash

Turist x1000

Photobucket
Så er jeg tilbage fra London – rigere på oplevelser, fattigere på kontoen og meget øm i fødderne. Men det er vist obligatorisk, når man er på ferie 😀

Jeg landede i København sent i aftes, tog direkte hjem i seng og stod tidligt op for at tage på arbejde – så der har ikke været meget tid til at tjekke hverken blog, mail eller Google-reader, der alle flyder over af kommentarer, mails og indlæg. Men jeg skal nok komme til det… Er jeg gået glip af noget særligt i blogosfæren, mens jeg har været væk?!

Og så kommer der nok et par indlæg om London, for selvfølgelig blev der shoppet… Og ja, jeg købte makeup (selvom jeg ikke burde efter foregående indlæg!)

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stash