Sprøde og luftige vafler

Friture og fashion med DANSK og A.O


Lækre forårsruller og lige så lækker buksedragt fra DANSK ss11.

I torsdags inviterede DANSK og A.O til blogger-event i deres fine butik i Istedgade på Vesterbro. Der blev budt på lækre forårsruller, white russians og Isklar-vand, og så kunne vi sukke over DANSK’s aw10- og ss11-kollektioner. Så mange fiiiine ting iblandt!

Photobucket
DANSK’s ss11-lookbook er fremvist af “almindelige” mennesker.

A.O, der er et svensk øko-basistøj-mærke, havde invaderet et hjørne af DANSK-forretningen – og til sidst fik vi endda lov til at vælge en style fra A.O. Jeg valgte en sort tee, som I nok får at se in action engang…
Photobucket


Tak til DANSK og A.O for en hygsom blogger-aften!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde og luftige vafler