Halloween-skønhed

We have a Staycation-winner!


Selvom det har været overordentligt svært at vælge en vinder, så har jeg fundet den heldige, der kommer på en Staycation-overnatning. Prøv lige at læse denne søde historie, som H.L. har skrevet:

Jeg fik for nyligt en lille hverdagsoverraskelse, som jeg gerne vil smide ind i puljen om at vinde et staycation ophold.

Jeg dater for tiden en sød fyr, og en morgen da vi vågnede op sammen, fik han mig til at blive i sengen, fordi han havde en overraskelse til mig.

Efter ti minutter hvor jeg kunne høre ham mosle rundt i sin lille lejlighed, kom han ind med en kuvert, hvori der lå et billede af ham som barn, rækkende tunge og bagpå skrevet “…så går skattejagten igang…”.

I bunden af kuverten lå et lille clue i form af løgskaller. Og så var det meningen, at jeg skulle finde den næste ledetråd. Jeg drønede ud til køleskabet, rodede rundt i hans løgskuffe, men kunne intet finde, indtil jeg lidt genert fik spurgt, om det var “hans løg”, jeg skulle lede ved. Og det var det.

Der lå næste kuvert med en masse z’er udklippet fra aviser og blader repræsentativt for tegneseriesovetegn. Så ind i sengen igen for at lede. Under min hovedpude lå en krøllet kuvert, som jeg havde sovet på hele natten uden at opdage det, og deri var noget hvidt pulver, som viste sig at være vaskemiddel.

Ud til vaskemidlet og rode tingene igennem efter næste spor. Så fik jeg lidt hjælp fra ham den søde om, at vaskemidlet var et metonym for det sted, jeg egentlig skulle lede. Hmmm, hvad mon det kunne være? Stedet hvor han havde sit beskidte vasketøj selvfølgelig!!!

Så jeg røg tilbage på soveværelset, fik hevet hans vasketøjsskuffe ud og fandt deri en pose med to farverige pakker. Hurtigt fik jeg pillet indpakningspapiret af og i dem lå to antikke robotter, fordi jeg en enkelt gang tidligere havde nævnt min fascination for robotter, og at jeg altid havde ønsket mig sådan nogle som barn.

Det var simpelthen den sødeste og mest betænksomme overraskelse, jeg længe er stødt på, så det kunne være fantastisk at kunne invitere ham på et staycation som tak.

Og så er det egentlig også ment som en lille inspiration til andre som eksempel på, hvordan man med små midler kan gøre dagen meget bedre for en, man holder af.

Held og lykke med at finde en vinder af konkurrencen.


Sikke en sød og inspirerende overraskelse, synes I ikke? (Jeg har i hvert fald læst den højt for hr. kæreste – og nej! Det er da slet ikke en hentydning…)

Jeg har sendt den heldige vinder en mail. Og så vil jeg anbefale alle jer andre, at læse de søde kommentarer om overraskelser. De løfter humøret og er helt utrolig inspiration! Hvor er det dejligt, at I er gode til at overraske jeres kære!

(billede fra fanboy.com)

6 kommentarer

  • Forstår virkelig godt dit valg! Det er jo ALT for sødt det der! Heldig tøs 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en sød historie 🙂 Tillykke til vinderen og hvor er det rigtigt…det er de små ting, der kan gøre en forskel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor sødt 🙂 Stort tillykke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gud, hvor blev jeg helt fanget af skattejagten og blev lettere rørt også 🙂 Hvor er det bare en sød historie!!

    /Persilje der også vil have én, der laver skattejagt for hende..eller én hun kan lave skattejagt til!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • L.

    sød historie 🙂 den læser jeg også op for min kæreste… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Historien er nemlig såååå søøøøød!
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween-skønhed