Staycation

I could get used to this!

Photobucket
Så er vi kommet hjem fra en dejlig staycation på Scandic Front. Ih, hvor var det skønt at se hr. kærestes overraskede og benovede ansigt, da vi trådte ind på vores værelse. Jeg havde nemlig ikke sagt til ham, hvad vi skulle 😀

“Værelse” er måske den forkerte betegnelse for vores opholdssted, det var nærmere en lille lejlighed med stue, soveværelse og badeværelse.

Og så var der en Nespresso-maskine (det er den, hr. kæreste står og piller ved på billedet), så jeg kunne nyde en god kop kaffe på den lille tilhørende altan, der have en skøn udsigt til vandet ved Skuespilhuset. Skønt!

Det var helt fantastisk bare at kunne nyde hr. kærestes selskab uden at skulle bekymre sig om opvask og hvis tur det var til at lave mad. Det kunne jeg godt blive vant til 😀

Stay tuned for flere billeder og en konkurrence om et staycation-ophold!

   

6 kommentarer

 • Jeg glæder mig mere og mere til jeg skal afsted 😀 Det ser i hvert fald spændende ud der hvor i var 🙂
  Jeg ved ikke om du har lagt mærke til at din post her er dobbeltpostet? I den forstand at den altså står der en gang til nederst på siden, helt nederst.. Hvis du ved det så undskylder jeg 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Glæd dig 😀 Hvor skal du hen?
  Og jeg er godt klar over fejlen… Det er en eller anden html-fejl i skabelonen, som jeg ikke kan rette op 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ah okay 🙂
  Jeg ska en tur til Lyngby, Scandic Erimitage.. 4 års dagen med kæresten falder ugen efter så er var jo meget belejligt ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Glæd dig! Og go’ tur 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg havde fået lov til at teste af Scandic. Se vores Staycation-film her, og læs om oplevelsen her. Og som om det ikke var nok, så har jeg i samarbejde med Scandic fået lov til at sende en læser […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg havde fået lov til at teste af Scandic. Se vores Staycation-film her, og læs om oplevelsen her. Og som om det ikke var nok, så har jeg i samarbejde med Scandic fået lov til at sende en læser […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Staycation