Carven ss11

STØJ/By Second Female blogger event


I torsdags inviterede STØJ og By Second Female til blogger event i deres forretning i Købmagergade i København. Der var mange mennesker på lidt plads, men det gjorde bestemt ikke noget, for der var rigeligt med pixi-cupcakes, Red Bull og Tempt Cider til alle 😀


Jeg fik en enkelt eller to cupcakes (ok, 5!) – men det må man godt, når de er i pixi-størrelse 😉

Photobucket
Og jeg fik endda hapset en af de sidste med chokoladefrosting – uhm…

Photobucket
I anledning af det fine event var der 50% på alt i forretningen. Og som om det ikke var nok, så fik vi alle et gavekort på 250 kr. Så blev denne fine navy kjole fra By Second Female nødt til at komme med mig hjem. Den bliver fin til arbejds-julefrokost!

2 kommentarer

 • Årh! ÅRHHH!! De cupcakes ser altså pokkers lækre ud!
  Lige til min tømmermænds.. aehm.. tand? Du ved hvad jeg mener! 😉
  Og sikke en fin gestus med både gavekort og procenter, kjolen er yderst smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  De var også gode! Jeg ved dog ikke, om jeg ville spise dem som tømmermandsmad… Der er jeg nok mere til McD!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carven ss11