Show me your stash

Topshop på Strøget (re)opening

Photobucket
Topshop-forretningen på Strøget er blevet større og bedre, og i den anledning blev mode- og andet godtfolk inviteret til drinks, snacks, live musik med Karen og shopping med 20 procent rabat. Ja tak!


Jeg må indrømme, at jeg ikke shopper særligt ofte i en fysisk Topshop… Jeg synes, at udvalget er dårligt i forhold til webshoppen – og ikke mindst er det dyrere!

Så det, jeg gør, er at tage ind i forretningen for at gramse, og så bestiller jeg det på sitet. Don’t shoot me 😉

Photobucket
Men nu når der i aftenens anledning var 20 procent rabat, så matchede priserne dem på nettet – og så kunne man jo godt shoppe en smule! Jeg faldt for denne fine strik i sort og beige. Dejligt slouchy og hjemmestrik-agtigt. Den kan også fås her.

Generelt byder Topshop på rigtig mange fine striksager, så det er helt sikkert værd at tjekke ud!

Photobucket
En af de ting, jeg havde glædet mig til at se og røre in real life, var Topshops relativt nye make up-linje. Det kan fås billigere på nettet, men det er nu engang bedst at få lov til at stå med det i hånden og teste det!

Men priserne er nu ikke helt ringe! I forretningen koster neglelakker og øjenskygger 79 kr., mens man skal af med 129 kr. for en foundation. Kvaliteten virker faktisk til at være rigtig god!

Jeg var specielt imponeret af deres creme blush – og I ved jo, at jeg er blush-besat 😀 Den var cremet, nem at blende og gav en flot, naturlig glød. Deres øjenskygger virkede også ret pigmenterede, selvom de matte finishes var en smule chalky… Men også kun en smule – man skal jo ikke forvente alverden til 79 kr.!

Topshops make up-linje er bestemt et godt køb, hvis I spørger mig. Så mon ikke der ryger lidt med, når min næste Topshop-bestilling står for døren?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Show me your stash