Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

45 kommentarer

 1. OMG 4 x Helmer fyldt med neglelak, det er godt nok vildt!!!

  Mht. kæresten, er guitar og værktøj ikke bare sådan noget der kan ligge under sengen hvis den er høj nok? Og højtalerne må ligge OVEN på DINE tøjskabe 😀

  • maria

   Der er ikke plads under sengen… Og højtalerne er sådan nogle høje, slank nogen, så de kan desværre ikke være over skabene…Suk!
   /Maria

 2. Ih, hvor hyggeligt at I skal flytte sammen. Min kæreste og jeg skal flytte til februar, og selvom han har boet sammen med mig og mit tøj i 4,5år nu, så tror jeg stadig, at vi får lidt problemer med at blive enige om, hvor stort vores nye klædeskab skal være. Som det er nu, har jeg faktisk alt skabspladsen (der er så også en stor kommode), men det er så også kun 80cm. Jeg synes ikke engang. jeg har så meget tøj igen og er overbevidst om, at det er skabet, der er for småt og ikke mit tøj der er for meget af. Forleden var jeg lige smut i min venindes walk-in, og hun har bare så meget tøj og plads til det, så jeg tror det bliver mit trumfkort.

  – Vibeke

  • maria

   Desværre har jeg ikke nogen veninde med walk-in, jeg kan referere til, så jeg må bruge andre tricks 😉
   /Maria

 3. Liselotte

  Uha, min mand siger i dybeste alvor, at kvinder har brug for mere tøj end mænd, fordi omgivelserne/samfundet/normerne forventer det af dem. Derfor er jeg blevet tildelt 50% mere garderobeplads i vores ikke så store lejlighed.

  Guitarer kan hænges op på væggen – f.eks. som her i en entre eller i et enkelt hjørne af stuen (et musikhjørne), mens højtalere i dag lige så godt kan være nogle små og smarte modeller, der intet fylder.

  Værktøj har han jo brug for til udførelse af alle jeres ideer, så prøv at finde en plads nederst i et køkkenskab eller lignende.

  Held og lykke med indretningen,

  Liselotte

  • maria

   Tak for idéer! Jeg tror bestemt, at guitarer kommer op at hænge!
   /Maria

 4. Christina B

  Noget for noget – hvis du skal luge ud skal han det samme også glemmer han sikkert hurtigt alt om at du har for meget tøj, hvis han pludseligt skal skille sig af med noget elektronik eller værktøj. Det virker i hvert fald for min mor, når min far brokker sig over hendes enorme tøjsamling, for han vil jo heller ikke af med musikinstrumenter, forstærkere eller værktøj! :p

  Christina B.

  • maria

   Det har du ret i! Godt argument 😉
   /Maria

 5. Hahahah kan godt lide dine argumenter.. De burde give lidt mere skabsplads 😉

 6. Laura

  Ja, hvordan fremtryller man en 4 m2 plads til et walk-in-closet?! Jeg har tilgengæld fået 3,5 ud af de 5 skabe :-)

 7. Jeg syntes de billeder er argumentation nok 😉 haha.. Fuck hvor ville jeg ikke have noget imod at have samlinger som de lovely ladies der! *dreeeaaamm* 😉

  • maria

   Tak, tak! Jeg kan det med at argumentere 😉
   /Maria

 8. Uh, det er ikke helt det svar du ledte efter, men:

  Da jeg flyttede sammen med min kæreste havde vi den første måned kun 1 fløj hver til tøj (jo – du læste rigtigt). Så jeg endte med at sortere en del ud, og jeg er faktisk endt med at være ret glad for det 😀

  • maria

   Puha, det tror jeg ikke, jeg kan arbejde med 😉 Men ja, der bliver nok smidt en del ud/solgt…
   /Maria

 9. De mænd forstår det bare ikke… 😉 Guuud hvor har de bare nogle misundelsesværdige garderober de damer!

  /Anna

 10. stine

  hold da op!!!! hvilke samlinger :O

  • maria

   Ja, *grøn af misundelse*
   /Maria

 11. Åh, gad godt have så lækre skabe og skuffer fyldt med herligheder, hehe. Men trods kæresten og jeg deler 4,5×2,5m skabsvæg, hvor jeg nok besidder lidt over 3/4 dele af det. Jeg ved faktisk ikke hvordan jeg overtalte ham, tror bare jeg pakkede mine ting ud først 😉 Og smilte meget sødt.. Men ok, min kæreste har ikke ret meget tøj, det er så nemt at være mand, 3-4 par jeans, nogle lækre cardigans eller trøjer også resten i t-shirts.. Tsk!

  Jeg håber, at du vinder en masse plads i skabet :)
  /June

  • maria

   Min kæreste har så pakket sine ting ud først! Ævs… Og hr. kæreste har en del tøj – af en fyr at være i hvert fald…
   /Maria

 12. Sats ikke på at vinde den. Skabspladsen. Bare ta’ den….It works.

 13. Hold da op! Nu vil jeg til evig tid kunne sige at jeg hvert fald ikke har meget tøj, mange sko, for meget make-up osv. Sikke nogle eksempler du har fundet!! Det er da helt vildt! Alle piger/kvinder burde have lige så meget! hehe. Angående skabsplads så er det en svær en. Kærester forstår jo slet ikke at man har brug for så meget plads. Lige nu bor min kæreste og jeg midlertidig i et lille værelse, hvor det meste af hans tøj bor i bedrollers under sengen! Vi flytter dog snart, og jeg har på fornemmelsen at han så tror der bliver mere plads i mit skab.. jeg tvivler! Vi flytter dog til et større sted, så der skulle blive lidt mere plads til os begge. Nu må vi se… Held og lykke med din overtalelse af kæresten. Jeg synes helt sikkert du har de bedste argumenter!

  • maria

   Ja, mega meget plads til tøj, sko og make-up burde være en menneskeret 😉
   /Maria

 14. Hanne A

  Jeg siger mange tak for inspiration til at overbevise kæresten om at jeg slet ikke har så mange sko eller så meget tøj, som han nogen gange kommenterer lidt for meget på. :)

  • maria

   Det var så lidt! Er glad for, at jeg kan hjælpe andre i nød 😉
   /Maria

 15. Jane

  Jeg havde akkurat samme problem hvorfor forstår mænd ikke at man ikke smider tøj og sko ud??
  Men heldigvis vandt jeg, han fik sin playstation op at hænge i stuen (Nej, det er ikke min smag, men når det kommer til tøj/sko må man strække sig) og jeg fik 2(!!) tøj skabe :)

  • maria

   Arg, hr. kæreste har ikke en playstation :( Men jeg har en gammel Super Nintendo…
   /Maria

 16. Hahahaha et dejligt indlæg. Gode argumenter, det må jeg give dig ret i;)

  //Katarzyna

 17. Jeg hængte en bøjlestang op i loftet, og stillede alle mine sko i en række nedenunder – så kunne han få skabet 😉

  • maria

   God løsning! Det har vi desværre ikke plads til…
   /Maria

 18. S

  Mine samlinger er intet sammenlignet med de du lige har vist !
  Men ja billederne er gode til at argumentation.
  /S
  http://www.afashionchild.blogspot.com

  • maria

   Jeg tror, det er de færreste samlinger, der er noget i forhold til de viste 😉
   /Maria

 19. Marina

  Er blevet bidt af blog-verdenen – det er den mest frygtelige og frydefulde form for overspringshandling, når man som jeg læser til eksamen og er bundet til computeren. Vups, røg der to timer med diverse skønne blogs og med en lang, lang mental ønskeliste over ting jeg skal ud at købe, når jeg får et liv igen :)

  Tøj og sko er en nødvendighed – det er jo “også” for de der mænd, vi gør os lækre 😉

  • maria

   Ja, blogs er en FANTASTISK overspringshandling 😀
   /Maria

 20. Pingback: Alt er relativt…

 21. Line

  Haha. Havde akkurat det samme problem da jeg flyttede sammen med min kæreste i foråret. Jeg gav ham lov til at hænge en masse guitarer op på væggen ( i hvert fald de flotte af dem) Så har jeg plads til at fylde med sko på gulvet.
  Se det er smart.
  Line

 22. Hvor har du købt de der plastik-minikomode-ting, der står under bordet?
  Og den der metal opbevaringsting?
  Det ville være rart hvis du ville svare mig da jeg har let efter de ting – gerne på min e-mail:
  majasofiehansen@hotmail.com
  -Tak!:-)

  • maria

   Det er ikke mine ting, men prøv at kig i Ikea, der har de masser af sådan nogle dimser :)
   /Maria

 23. Freja

  Halløjsa. (:
  Jeg ville bare spørge, hvor du har købt dine stål-opbevarings…-ting?
  Altså den på 2. sidste billede til højre, hvor du blandt andet har øjenskygge, blush osv. (så vidst jeg kan se).

  • modemedmere

   Det er ikke min – så jeg ved ikke, hvor de fås.
   /Maria