Shopping-inspiration: Kornblomstblå

Dagens outfit: Blondekrave og sweatshirt

Blondekrave fra YeYe @ Etsy, sweatshirt med pufærmer fra H&M, jeans fra Kate Moss for Topshop og støvler fra ASOS.

I fredags nåede den blondekrave, som jeg havde købt på Etsy, frem med posten. Fra jeg bestilte den, til jeg modtog den, gik der i alt 12 dage – det er ret godt klaret, hvis man tager i betragtning af, at den er customized, lavet i hånden og sendt fra Canada. Imponerende! Sælger havde endda været så betænksom og sendt pakken som gave og med nedskrevet værdi, så den ikke blev fanget i tolden 😀

I dag valgte jeg at matche kraven til en sweatshirt. Jeg kan godt lide modsætningen mellem kraven, der er meget dressy, kombineret med en sweatshirt, der er mere casual… Og så forestiller jeg mig allerede, at kraven vil være perfekt til en strik, min læder t-shirt og en helt plain tee – ja, nærmest til ALT 😉

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Shopping-inspiration: Kornblomstblå